Smarter_way_USA

Reducere de 35% la abonamentele comunității MAIOR ARMY pentru a profita de oportunitățile de investiții în perioada actuală

12/03/2023 | Bursa & Investitii, Imi place | 406 views

Daca vreti sa aflati cum puteti profita de situatia actuala si sa va faceti un portofoliu de investitii, va astept in comunitatea MAIOR ARMY fiindca am lucruri tare interesante postate acolo zilele astea + plus modul in care voi investi si tranzactiona in perioada urmatoare.

Fiindca urmeaza o saptamana interesanta cu multe evenimente pe bursa, prelunges perioada de REDUCERE DE 35% la pretul abonamentelor pana pe data de 17 martie, ora 23:59 !

Profitati de reducere fiindca traim cea mai buna perioada in care puteti invata sa investiti si sa va formati un portofoliu de investitii la bursa si crypto.

👉 Detalii despre pachete aici: https://www.maiorarmy.ro/prezentare-premium/

👉 ATENTIE, daca doriti abonamentul PLATINUM cu acces total pe site + DISCORD, va trebui sa imi dati un MESAJ PRIVAT sau sa imi scrieti aici https://maiorarmy.ro/contact/ deoarece, pe site NU APARE reducerea la acest pachet.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile