Smarter_way_USA

Donald Trump revine pe Facebook, după doi ani în care a fost banat: “I’M BACK!”

17/03/2023 | Politica | 1,087 views

Hooopppaaa!!! 😍 Ce-avem noi aici? The king is back! 💪 Donald Trump a revenit pe Facebook, după ce a fost interzis în 2021, spunându-le celor care îl urmăresc pe platforma de socializare „I’M BACK!”.

Si uite asa, dupa ce Donald J. Trump redevine presedintele SUA, putem spune ca america poate fi salubrizata de rahat si sa devina Great Again! (Y) Desi prea tarziu, fiindca, REPET, tot EST-ul va conduce lumea, mult mai curand decat se asteapta lumea!


Fostul președinte căzut în dizgrație a fost scos de pe principalele platforme de socializare în urma unei insurecții de extremă dreapta la Capitol Hill, unde a lăudat revoltele violente după ce a pierdut în fața lui Joe Biden.

Meta a luat decizia de a-l „da afară” pe Trump de pe platformele lor după ce acesta „a lăudat persoanele implicate în violență”.

La revenirea sa, Trump a postat: „M-am întors!”, în timp ce își promova campania pentru președinție, întrucât intenționează să candideze din nou în 2024.

În videoclip, el spune: „Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați afaceri complicate, complicate…”.

La începutul zilei de astăzi, YouTube a restabilit canalul omului de afaceri după o suspendare similară de doi ani.

Când Meta a pus capăt suspendării lui Trump, la 25 ianuarie anul acesta, fostul vicepremier devenit președinte Meta pentru afaceri globale, Nick Clegg, a declarat că vor fi introduse noi „bariere de protecție” pentru a preveni repetarea infracțiunilor.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile