Smarter_way_USA

#Agraria2023: Părți bune și rele cu privire la viitorul agriculturii în România

24/04/2023 | Diverse | 449 views

Azi, la invitatia prietenilor de la Mirdatod Ibăneşti (recomand branzeturile lor) am participat la targul international de agricultura #Agraria2023 in localitatea Jucu din Judetul Cluj.

Eu unul de mic sunt fascinat de tot ce tine de agricultura, animale si produse alimentare romanesti iar de cand sunt investitor la bursa, tot timpu am cautat companii in care sa investesc din acest sector. Incet au inceput sa apara si eram frustrat ca nu vad vad tot mai multe companii listate din acest sector.

Ce mi-a placut:

1. Numar mare de participanti si de firme expozante
2. Produse si servicii din ce in ce mai inovative
3. Oameni faini si mancare buna

Ce NU mi-a placut:

1. Prea putine firme romanesti expozante.
2. Oamenii NU sunt deschisi la a invata TEHNOLOGIE. Deci … unii nu vor sa invete nici macar sa foloseasca INTERNET BANKING 🤦 ce sa mai zic de noile tehnologii din agricultura. Mi-a fost mila de unii expozanti cum se straduiau sa dea sfaturi micilor fermieri si zici ca vorbeau cu peretii.
3. Nu vor sa auda de listat la bursa 🤦 Se tem de listare ca dracu de tamaie. Nu vor sa piarda controlu in companie 🤦 sau sa imparta profiturile cu actionarii 🤦 Efectiv nu inteleg ca NU DESPRE ASTA E VORBA cand te listezi la bursa, ca temerile lor sunt total absurde si nici nu sunt deschisi sa invete.

E nevoie de cel putin inca o generatie de tineri care sa conduca businessurile astea antreprenoriale dar AM INCREDERE ca prin astfel de evenimente, programe de finantare de la guvern si prin educatie, Romania poate ajunge sa aiba un sector agricol de TOP

Ne vedem si maine pe acolo. Care mergeti dati un semn sa stam la o poveste.

PS: Nu stiu cum sunteti voi si daca ati avut bunici la tara, dar atata mi-a fost de dor sa mangai niste vaci :) doaaaamneee dragi mi’s 😍

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile