Smarter_way_USA

XTB adaugă posibilitatea deținerilor de acțiuni fracționate la XTB

12/04/2023 | Bursa & Investitii | 1,718 views

Anunță că începând de astăzi să oferă oportunitatea de a investi în Acțiuni Fracționate. Ce înseamnă mai exact? Acțiunile fracționate permit investitorilor să cumpere o parte mai mică din acțiunea unei companii, în loc să fie nevoiți să cumpere acțiunea integral.

Ce avantaje oferă Acțiunile Fracționate?

  • Flexibilitate: Poți să investești în fracții de acțiuni și să ai astfel un control mai mare asupra investițiilor tale.
  • Accesibilitate: Investiția nu mai necesită sume mari de bani! Acum poți investi exact cât dorești (dimensiunea minimă a unui ordin fiind de doar 10 EUR).
  • Diversificare: Prețurile ridicate ale acțiunilor nu mai reprezintă o problemă – diversifică-ți portofoliul cu gama variată de Acțiuni și ETF-uri disponibile la XTB.

Descoperă Acțiunile Fracționate de la XTB!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile