Smarter_way_USA

Ghid de utilizare pentru BounceBit pe Binance Megadrop

08/05/2024 | #crypto | 222 views

Binance lansează Binance Megadrop, o nouă platformă pentru lansarea de tokeni, care include airdrop-uri și misiuni Web3; BounceBit (BB) este primul proiect din program.

Utilizatorii pot participa prin abonarea la Produse Blocate cu BNB sau prin finalizarea sarcinilor din portofelul lor Web3. Astfel, vor obține acces anticipat la recompense din partea unor proiecte Web3 selectate, înainte ca tokenurile respective să fie listate pe exchange-ul Binance.

BounceBit (BB) este o rețea publică de re-staking pentru Bitcoin. Conform anunțului oficial, utilizatorii pot începe participarea la BounceBit Megadrop începând de mâine la ora 00:00 (UTC).

Citiți mai departe pentru un ghid complet.

Cum puteți începe

Veți avea nevoie de un cont Binance și va trebui să creați un portofel Binance Web3 și să obțineți BNB și BTCB. Dacă aveți deja un portofel BinanceWeb3, nu trebuie să creați unul nou.

Asigurați-vă că portofelul Binance Web3 îndeplinește următoarele cerințe.

a) Contul dvs. legat de portofel a trecut KYC

b) Faci o copie de rezervă a portofelului

c) Nu utilizați un portofel importat

Cum să creați un portofel Binance Web3

Cum să accesați Binance Megadrop?

Aplicația Binance > mai multe > altele > Megadrop > BounceBit > Quest

Web3 Quest-uri pe BounceBit

Căutarea Megadrop-ului nostru este următoarea: “Miza 0.0001 BTCB la BounceBit”

Veți avea nevoie de BNB pentru taxele de gaz și puțin mai mult de 0.0001 BTCB, deoarece taxa de retragere pentru BTCB este plătită în BTCB, vă sugerăm să retrageți cel puțin 0.000111 BTCB.

Cum să obțineți BNB pe portofelul Web3
Cum să obțineți BTCB pe portofelul Web3

Cum să finalizați misiunea

1. Asigurați-vă că aveți suficient BNB pentru taxa de gaz.

2. Faceți clic pe “Începeți acum” prin portofelul Binance Web3.

3. Selectați “BNB Chain” ca rețea.

4. Introduceți suma de BTCB de depus.

5. Prima tranzacție aprobă plafonul de cheltuieli pentru BTCB cu BounceBit.

6. A doua tranzacție vă depune BTCB în BounceBit.

Calculul scorului

Abonarea BNB la produsele BNB blocate ale Simple Earn se va adăuga la scorul dvs.

Puteți participa la Megadrop fără a vă abona la niciun produs BNB Locked.

Scor total = (Scor BNB blocat * Multiplicator Web3 Quest) + Bonus Web3 Quest

 • Scor BNB blocat (pe baza instantaneelor orare din timpul perioadei de instantaneu a produselor blocate BNB) = (Suma medie blocată BNB pe 120 de zile x 130) + (Suma medie blocată BNB pe 90 de zile x 120) + (Suma medie blocată BNB pe 60 de zile x 110) + (Suma medie blocată BNB pe 30 de zile x 100)
 • Web3 Quest Multiplicator: 1.5
 • Web3 Quest Bonus: 1,000

Pentru mai multe informații și îndrumări, consultați linkurile oficiale de întrebări frecvente ale Binance.

Ce este Binance Megadrop?

Binance Megadrop este o platformă nouă pentru lansarea tokenurilor, care integrează produsele Binance Simple Earn și portofelul Binance Web3. Conform propriilor mențiuni ale Binance, platforma reinventează practic experiența utilizatorilor cu airdrop-urile.

Megadrop oferă utilizatorilor acces anticipat la proiecte Web3 selectate înainte ca acestea să fie listate pe exchange. Această combinație unică de implicare, educație și recompense transformă Megadrop într-o „experiență interactivă de neegalat” atât în cadrul Binance, cât și în ecosistemul crypto mai larg.

Sistemul de puncte

Sistemul de puncte pentru Binance Megadrop implică următoarele elemente:

 • Locked BNB Score – utilizatorii primesc puncte în funcție de cantitatea de BNB abonată și de durata perioadei de blocare. Cu cât se blochează mai multe BNB pentru o perioadă mai lungă, cu atât mai multe puncte.
 • Web3 Quest Bonus and Web3 Quest Multiplier – utilizatorii primesc un bonus și un multiplicator pentru puncte atunci când finalizează toate misiunile Web3 desemnate, respectând cerințele minime specificate.
 • Scor total – sistemul calculează scorul total al utilizatorilor aplicând multiplicatorul pentru misiuni Web3 la punctele pentru BNB blocat și apoi adăugând bonusul pentru misiuni. Cu cât userii au un scor total mai mare, cu atât mai mare va fi recompensa Megadrop.

Ce este BounceBit (BB)?

BounceBit (BB) este o rețea publică de re-staking pentru Bitcoin, cu o structură inovatoare CeDeFi (centralizată și descentralizată). Prin intermediul acestui cadru, proiectul oferă deținătorilor de BTC posibilitatea de a genera venituri din mai multe surse.

Tokenul $BB are diverse utilizări pe platforma BounceBit:

 • Staking: Utilizatorii pot bloca $BB pentru a participa activ la mecanismul dual-token PoS (Proof-of-Stake).
 • Stimulente pentru protocol: Tokenul este distribuit ca recompensă pentru staking către validatori care asigură securitatea rețelei.
 • Taxe: $BB reprezintă unitatea de măsură pentru taxele de gaz necesare pentru efectuarea tranzacțiilor și executarea contractelor inteligente.
 • Guvernare: Utilizatorii pot folosi $BB pentru a participa la guvernarea on-chain, de exemplu prin votarea actualizărilor de protocol.
 • Monedă: $BB poate fi folosit ca mijloc de schimb sau unitate de valoare pe platforma BounceBit, în diverse aplicații și infrastructuri.

Arhitectura tehnică a proiectului are următoarele componente:

 • PoS dual-token: Un mecanism de consens hibrid, unde fiecare validator poate accepta tokenuri $BBTC și $BB.
 • Modul LSD nativ: Permite delegarea staking-ului către validatori și primirea în schimb a unui cupon LST.

BounceBit are, de asemenea, un fundament CeFi (centralizat), care include:

 • Depozitare reglementată: Fondurile sunt stocate în soluții de custodie securizate folosind portofele MPC.
 • Reglementare extra-exchange: Permite acces sigur la lichiditatea exchange-urilor centralizate.

Proiectul a strâns puțin sub 8 milioane de dolari din evenimentul anterior de fundraising.

Pe 18 aprilie, Binance a anunțat Binance Megadrop, o platformă nouă de lansare a tokenurilor, cu airdrop-uri și sarcini Web3.

Conform propriilor note ale exchange-ului, platforma reinventează experiența utilizatorilor cu airdrop-uri, oferindu-le acces anticipat la proiecte Web3 selectate înainte de listarea lor pe exchange.

Declinarea răspunderii: Prețurile activelor digitale pot fi volatile. Valoarea investiției dvs. poate scădea sau crește și este posibil să nu primiți înapoi suma investită. Sunteți singura persoană responsabilă pentru deciziile dvs. de investiții, iar Binance nu poartă răspunderea pentru eventualele pierderi suferite. Binance își rezervă dreptul de a alege piețele și jurisdicțiile pentru a desfășura Megadrop și poate restricționa sau refuza participarea la Megadrop în anumite regiuni, la propria discreție. Binance nu garantează că veți primi o anumită recompensă sau un anumit randament în timp. Eligibilitatea dvs. de a primi tokenuri sau de a participa la Megadrop este la discreția noastră. Acesta nu este un sfat financiar.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile