Smarter_way_USA

Romania, tara cu peste 18.000 de biserici si doar 4.000 de scoli. Oare ne meritam soarta ?

17/11/2013 | Cre($)tinism | 9,923 views

Clujul este judetul cu cele mai multe biserici din Romania, 833, iar Bacăul este județul care găzduiește 666 de biserici (frumos numar, zic!). La capitolul scoli, Bucuresti si Ilfov conduc clasamentul, cu 349 de unitati. Sunt insa cele mai putine pe cap de locuitor (o scoala la 5852 de persoane).

Cu toate astea cre($)tinul Liviu Dragnea declara: “Nu sunt de acord cu impozitarea Bisericii. Cum vă permiteți să spuneti că biserica face afaceri cu statul ?” … poftim … la ce te poti astepta de la o tara condusa de forme de viata ca si asta ? Cum este posibil sa avem in politica astfel de IPOCRITI ? Cum CRISTOS sa ai incredere in astfel de oameni ? Va meritati soarta oameni buni si o sa v-o traga astia cand va e lumea mai draga!

Pai alaturi de parazitii din politica trebuie sa ii intretinem si pe cei ai bisericii. Nu avem nevoie de scoli si educatie pentru ca politicienii au nevoie de cetateni analfabeti si needucati pe care sa-i manipuleze mai usor, biserica avand un rol important in acest proces al manipularii prostimii.

Ar trebui sa reducem numarul celor care paraziteaza societatea romaneasca: politicieni, popi, securisti, inculti care se dau drept vedete si artisti, tot felul de cocalari ai sportului si culturii, primari si consilieri analfabeti dar buni la smecherii, si sa ne cautam oamenii cu adevarat culti, profesionisti, cu dragoste de oameni si de tara in care s-au nascut, care creaza ceva consistent si bun pentru societatea romaneasca si sa ii pormovom, sa ii sustinem si sa reinvatam ce inseamna demnitatea, cinstea, munca, respectul si profesionalismul.

Sa fim in stare sa avem profesori cunoscuti peste tot datorita competentei lor si dragostei lor fata de meseria pe care si-au ales-o si a elevilor geniali pe care ii educa, nu pe astia care la scoala nu fac nimic din ce e de datoria lor pentru care primesc salariu, dar dau meditatii pe banda rulanta pentru a se imbogati cat mai mult si rapid pe banii altora, sa avem doctori extrem de profesionisti care sa isi faca meseria cu drag si respect, fara sa omoare pe banda rulanta pacientii prin incompetenta lor, sa avem politicieni care vor sa construiasca o Romanie puternica cu niste cetateni fericit, care sa se impuna in fata strainilor si sa ii faca sa ne respecte ca popor, fara sa mai fure sau sa vanda tara pe bucatele cui doreste, sa vedem la televizor promovate adevarate valori atat in muzica, in teatru, filme si literatura de calitate cultural-educationala si morala, nu cloaca de imoralitate analfabeta care apare acum pe post de vedete, sa ne descoperim istorici care vor sa scoata la iveala adevarata istorie a romanilor, nu ceea ce li se comanda pe bani de catre politicieni sau straini.

Eu as propune ca pokemonii (sau preotii cum le spuneti voi) sa aiba statut de PFA, sa se autofinanteze, sa dea chitanta pentru orice ban incasat si sa plateasca impozit, altfel puscarie. Iar bisericile si domeniile sa li se dea in chirie de catre Stat sau cu posibilitatea sa si le cumpere la pretul conform valorii reale imobiliare. Iar daca unii vor alege sa le cumpere sa justifice de unde au avut banii necesari, caci… o biserica cu teren cu tot face cateva milioane de euro bune.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile