Smarter_way_USA

Vrei să devii investitor la bursă şi ai nevoie de un mentor care să te ajute? Contactează-mă!

29/04/2020

In ultima vreme am primit tot mai multe cereri de la cei carora le-am oferit consultanta de investitii la bursa sa ma ocup de ei personal 1 la 1 pe o durata mai mare de timp, majoritatea propunandu-mi sa ii ajut macar pe o perioada de 1 an de zile deoarece au simtit ca le aduc plus-valoare.

ASADAR, vin spre voi, cei interesati de investitii la bursa, cu aceasta veste ca incepand de azi, cei ce doriti sa ma aveti ca mentor in calatoria voastra spre a deveni investitori la bursa, puteti sa ma contactati pentru a va deveni mentor timp de 1 an de zile, timp in care va voi sta la dispozitie zilnic pentru a va raspunde la intrebarile voastre.

Citeste si: Ai nevoie de Consultanţă de investiţii la bursă sau de Coaching financiar ? Contactează-mă!

Fireste, acest lucru nu va fi gratuit fiindca necesita multa munca alaturi de fiecare dintre voi si voi limita MOMENTAN numarul celor ce veti beneficia de acest program de mentorat la aproximativ 20 de persoane deoarece vreau ca timpul sa imi permita sa comunicam cat mai eficient.

De ce fac acest lucru ?

Fac acest lucru deoarece vreu sa FORMEZ un numar de minimm 20 de investitori cu care sa ma LAUD peste cativa ani ca au ajuns unii dintre cei mai mari investitori din Romania.

ATENTIE! Cand zic investitori, ma refer la INVESTITORI, NU traderi sau traitori de clipa! Sub nici o forma ! Vreau sa creez INVESTITORI impreuna cu care sa cumparam toate companiile valoroase din lumea asta si sa facem multi bani impreuna! Si nu sunt vorbe mari (chiar daca suna asa)!

Citeste si: De ce să apelezi la un consultant/coach înainte să începi să investești la bursă sau pentru a-ți gestiona mai eficient banii

ASADAR, cei ce doresc sa faca partea din echipa mea, ii invit sa ma contacteaze printr-un mesaj privat pe facebook pe email la adresa consultanta@paulmaior.ro, sau sa completeze formularul de mai jos.

Disclaimer: Nu sunt un analist financiar sau broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu. Ceea ce vei decide sa faci in urma consultantei pe care ti-o voi oferii, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri unde iti vei deschide contul de tranzactionare.

“This section only applies for BUCHAREST STOCK EXCHANGE and only for companies in ROMANIA and for brokers from ROMANIA”