Smarter_way_USA

Vrei să devii investitor la bursă şi ai nevoie de un mentor care să te ajute? Contactează-mă!

29/04/2020

In ultima vreme am primit tot mai multe cereri de la cei carora le-am oferit ajutor si sfaturi de investitii la bursa (din experienta mea proprie si personala) sa ma ocup de ei PERSONAL 1 la 1 pe o durata mai mare de timp, majoritatea propunandu-mi sa ii ajut macar pe o perioada de 1 an de zile deoarece au simtit ca le aduc plus-valoare.

ASADAR, vin spre voi, cei interesati de investitii la bursa, cu aceasta veste ca incepand de azi, cei ce doriti sa ma aveti ca mentor in calatoria voastra spre a deveni investitori la bursa, puteti sa ma contactati pentru a va deveni mentor timp de 1 an de zile, timp in care va voi sta la dispozitie zilnic pentru a va raspunde la intrebarile voastre iar eu va voi ajuta cu mare drag.

Citeste si: Ai nevoie de ajutorul unui investitor cu experiență pentru a te ajuta să investești la bursă ? Contactează-mă!

Fireste, acest lucru nu va fi gratuit fiindca necesita multa munca alaturi de fiecare dintre voi si voi limita MOMENTAN numarul celor ce veti beneficia de acest program de mentorat la aproximativ 50 de persoane deoarece vreau ca timpul sa imi permita sa comunicam cat mai eficient.

De ce fac acest lucru ?

Fac acest lucru deoarece vreu sa FORMEZ un numar de minimm 20 de investitori cu care sa ma LAUD peste cativa ani ca au ajuns unii dintre cei mai mari investitori din Romania.

ATENTIE! Cand zic investitori, ma refer la INVESTITORI, NU traderi sau traitori de clipa! Sub nici o forma ! Vreau sa creez INVESTITORI impreuna cu care sa cumparam toate companiile valoroase din lumea asta si sa facem multi bani impreuna! Si nu sunt vorbe mari (chiar daca suna asa)!

Citeste si: De ce să apelezi la un ajutorul unui investitor cu experiență înainte să începi să investești la bursă sau pentru a-ți gestiona mai eficient banii

ASADAR, cei ce doresc sa faca partea din echipa mea, ii invit sa ma contacteaze printr-un mesaj privat pe facebook pe email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau sa completeze formularul de mai jos.

Disclaimer:

Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Nu ofer servicii de consultanță în investiții iar informatile oferite nu fac parte din categoria de cursuri de formare/certificare profesională sau de pregătire profesională continuă pentru specialiștii din industria financiară. Prin informatile oferite imi doresc să promovez importanța educației financiare la nivel global și mă adresez publicului larg.