Smarter_way_USA

Pe mine nu mă reprezintă un bețiv care recită o poezie şi îşi plânge de milă

03/12/2016 | Lume nebuna | 33,413 views

stop-celentano

În seara de 1 decembrie milioane de români au ascultat poezia lui Celentano din Las Fierbinți dedicată României cu ocazia Zilei Naționale. Regizorii acestui serial de cea mai proastă calitate, în opinia mea, au ales să mai arunce o gălușcă românilor înainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Poezia lui Celentano mă lasă rece, chiar mă ofensează, deoarece eu nu mă simt reprezentat de un bețiv care recită o poezie și induce ideea de deznădejde, de înjosire, de umilință și hoție. Eu nu am ales să plec din România, nu mănânc din tomberoane, nu am tăiat pădurile patriei, nu am furat de la stat, nu mă mănâncă câinii în țara mea, nu beau de bucurie/supărare și mi-am respectat dascălii.

Eu am luptat pentru România, am muncit enorm, am ieșit mereu în stradă împotriva sistemului creat de PNL, PSD, PRM, UDMR, PMP, PDL, UNPR, PC, ALDE și alți infractori ce s-au perindat prin cele mai înalte funcții în stat.

Eu nu am uitat de luptele de stradă din 2012, de Roșia Montană, Pungești, Colectiv, cazul Gigină, protestele pentru salvarea pădurilor, pentru că reprezint cealaltă parte de Românie, a oamenilor care cred în țara lor, a celor care vor o schimbare, a celor care își doresc ca personaje precum Liviu Dragnea, Traian Băsescu, Elena Udrea, Ecaterina Andronescu, Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Ghiță, Victor Ponta și alții ca ei să fie puși acolo unde le e locul și aruncați la groapa de gunoi a istoriei.

România mea este a oamenilor care știu să își ceară drepturile, a tinerilor eminenți, a cetățenilor care nu au renunțat să lupte, a oamenilor care zilnic țin piept mafiei locale, a celor care au curaj să vorbească despre sistem și să îl demaște, a oamenilor care îi trimit la închisoare pe infractorii ce ne-au furat viitorul timp de 26 de ani, a oamenilor care cred într-un viitor mai bun în țara lor.

Poezia lui Celentano a atins 10 milioane de vizualizări și bineînțeles a fost preluată ca mesaj de clasa politică penală, exact cei care au provocat stricăciunile evidențiate în clipul video de mai jos.

Ei ne-au furat și ne-au distrus viitorul, dar eu nu mă plâng, nu mă înjosesc și nu mă umilesc în fața nimănui, lupt pentru dreptate, pentru o viață decentă în țara mea.

Români, să nu vă fie rușine cu țara voastră, să nu uităm de Mihai Eminescu, Ion Creangă, Nicolae Păulescu, Henri Coandă, Traian Vuia, Nicolae Iorga, Mircea Eliade, Petrache Poenaru, Radu Gyr, Nae Ionescu, Emil Cioran, Petre Țuțea, George Enescu și alte mii de exemple ale națiunii române ce au luptat pentru țara lor și neamul românesc.

Cel ce luptă, chiar singur, pentru țara sa, nu va fi niciodată învins. Felicitari “presalibera.net” pentru initiativa.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile