Smarter_way_USA

5 milioane de $ in promotii PokerStars pentru sarbatoarea mainii cu numarul 100 de miliarde

06/06/2013 | Recomandari | 4,360 views

cd8abbaf5b

Parcă numai ieri PokerStars dădea sute de mii de dolari clienților săi pentru a sărbători 90- de miliarde de mâini jucate la mesele de poker pe bani reali. După câteva luni, PokerStars se pregătește să ofere mai mulți bani ca niciodată, deoarece magica mână cu numărul 100 de miliarde se apropie cu rapiditate (preconizată să fie atinsă în 14 Iunie).

100.000.000.000 mâini de poker pe bani reali s-au jucat pe site de când și-a deschis operațiunile până azi. Este o realizare atât de impresionantă – nicio altă platformă nu reușește măcar să se apropie de această valoare – încât PokerStars organizează o petrecere exact pe gustul clienților săi, prin care oricine, la orice miză, are ocazia să câștige premii spectaculoase.

Bonus la Prima Depunere de 100% la PokerStars

La fel ca în celelalte promoții milestone, PokerStars oferă premii cash la fiecare mână cu numărul un milion, pornind de la numărul 99.700.000.000. Orice jucător care va primi cărți într-o mână milestone câștigă minim 75$, dar premiile vor fi probabil mult mai mari, valoarea respectivă fiind baza de la care pornesc calculele, conform formulei de mai jos:

  • Cărți primite în mâna milestone: (Număr de puncte VPP în ultimele 50 de mâini x 75$) + 75$

  • Victorie într-o mână milestone: (Număr de puncte VPP în ultimele 50 de mâini x $75+$75) x2

De exemplu, joci la o masă 1$/2$ și primești cărți într-o mână milestone, după ce ai generat 31 de puncte VPP în ultimele 50 de mâini. Premiul tău ar fi de 2.400$ (31*$75+$75). Dacă reușești să câștigi, premiul ți se dublează și încasezi 4.800$!

Când se va ajunge la mâna cu numărul o sută de miliarde, premiile vor fi de valori imense. Toți cei care vor primi cărți în mâna aniversară se aleg cu minim 10.000$, iar câștigătorul aceleia va încasa cel puțin 100.000$!

Dar asta nu este tot! PokerStars garantează că va plăti 1.000.000$ în mâna cu numărul o sută de miliarde, așa că banii care vor rămâne după ce se calculează veniturile fiecărui jucător care a participat la acea mână vor fi distribuiți către restul clienților prezenți la mesele de aceleași mize și structuri de pariuri ca și mâna o sută de miliarde (în exemplul nostru de mai sus, banii s-ar distribui la mizele 1$/2$ no limit holdem).

Turneu pentru record mondial

Mâna cu numărul 100 de miliarde este atât de importantă pentru PokerStars, încât distracția va continua chiar și după ce se va atinge cifra magică! În data de 16 Iunie, PokerStars rulează un turneu cu 300.000$ garantați în care intrarea este de numai 1$. PokerStars speră să atragă peste 225.000 de participanți și să stabilească un nou record mondial atestat de Guinness Book. Poți fi și tu parte din istorie, dar trebuie să participi.

Zoom a devenit mai profitabil

Sărbătorile continuă la PokerStars cu primul turneu Zoom garantat la 1.000.000$. Acesta este programat în 23 Iunie la ora 13:00 ET (20:00 ora României), are un buy-in de 109$ și va acorda cel puțin un milion de dolari în premii, din care 100.000$ sunt rezervați campionului.

Zoom & BOOM!

Poți câștiga până la 100$ dacă împărtășești o mână Zoom prin playerul PokerStars BOOM. Profesioniștii PokerStars Liv Boeree, Daniel Negreanu și Lex Veldhius vor face o selecție cu cele mai interesante clipuri video văzute pe PokerStars. Odată ce au fost alese acele mâini, trebuie să joci la mesele Zoom și, dacă prinzi aceleași cărți, inclusiv culorile lor, ca și mâna aleasă, te alegi cu de o sută de ori valoarea blindului, până la 100$!

Turnee Golden Sit & Go

În perioada 17-23 Iunie, există posibilitatea să participi într-un turneu special Golden Sit & Go. Vor fi alese la întâmplare turnee SNG pe bani reali și acestea vor avea o plată mult mai mare decât de obicei.

Unele turnee vor avea un fond de premii dublat, altele de patru ori mai mare, și unele de zece ori mai mare! PokerStars spune că speră să acorde 1.000.000$ jucătorilor de SNG în această promoție, dar valoarea poate fi chiar mai mare de atât.

$1 Million Ultimate Freeroll

Distracția care marchează mâna de o sută de miliarde este închisă cu un freeroll special de 1.000.000$ în care câștigătorul se va alege cu un premiu imens de 50.000$!

Intrarea în freerollul Ultimate este restricționată și se face pe bază de tichet, dar este foarte ușor să obții un bilet de participare. Prima modalitate este să faci un depozit de minim 50$ folosind codul bonus “ULTIMATE”.

O altă cale este să efectuezi o depunere între 10$ și 44999$ folosind codul bonus “SNG”. Astfel, câștigi un loc într-un satelit Ultimate Freeroll Sit & Go jucat în format 6-Max. Câștigă satelitul și biletul în freeroll este al tău.

Ultima modalitate de calificare în freeroll este să termini în top 50 în oricare Freeroll 100 Trivia. Aceste turnee nu costă nimic pentru participare, dar poți să te înregistrezi în ele doar dacă răspunzi corect la o întrebare axată pe istoria camerei PokerStars.

După cum vezi, celebrarea mâinii cu numărul o sută de miliarde este de fapt o promoție imensă pe parcursul întregii luni și ai multiple șanse la premii care pot să îți schimbe viața. Joacă în Iunie la PokerStars pentru a-ți maximiza șansele să faci un profit consistent pe cel mai mare site de poker din lume.

Dacă nu ai încă un cont, descarcă PokerStars, folosește codul marketing “pawt16” când îți va fi solicitat, iar la prima depunere folosește codul bonus “STARS600”. Astfel, ai dreptul la un bonus de prima depunere de 100% până la 600$, dar și acces în toate promoțiile exclusive oferite de PokerStars în fiecare lună.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile