Smarter_way_USA

#bitcoin – Învăţăm din cancan-uri (tabloide) sau de la cei implicaţi în dezvoltarea tehnologiei viitorului ?

14/12/2017 | #crypto | 2,099 views

Cu totii ati auzit tot felul de declaratii despre BITCOIN ale unor persoane care mai de care mai cunoscute, unele mai inteligente, alte mai putin inteligente. insa in PRESA (atat cea tabloida cat si chiar tabloide financiare), au aparut declaratii ale unor persoane IMPORTANTE (sa zic asa) care din anumite interese au denigrat bitcoin-ul si tot ce tine de blockchain si cryptomonede cu un scop foarte bine definit, si anume, sa-si salveze fiecare compania unde isi au vârâtă cartea de munca (banci, fonduri, brokeri, etc).

Ce e blockchain & bitcoin-ul si cu ce se mananca ?

Bitcoin-ul este o monedă digitală în cadrul căreia tranzacțiile au loc fără intermediari, adică puteți trimite bani oriunde în lume fără a apela la o bancă sau la un sistem centralizat. Tranzacțiile bitcoin sunt de cele mai multe ori aproape gratuite. Bitcoin poate fi folosit pentru a cumpara lucruri electronic. În acest sens, este precum dolarii, euro sau yenii, care sunt de asemenea, tranzacționați digital.

Cu toate acestea, caracteristica cea mai importantă a Bitcoin, și lucrul care o face diferită de banii convenționali, este faptul că e descentralizată. Nici o instituție nu controlează rețeaua Bitcoin. Acest lucru liniștește oamenii, deoarece asta înseamnă că banca nu le poate controla banii.

Foarte multi dintre cei prezentati in presa sau la tembelizor, gen … nu stiu ce CEO de la JP MORGAN, care DOAR pentru faptul ca e CEO la o banca importanta (cea mai mare banca de investitii), e luat ca o parere obiectiva in ceva ce tine de ceva revolutionar, ceva care le cam mananca painea inclusiv lor bancherilor.

Unii vin cu argumente iar altii vorbesc din auzite. Dintre cei care vin cu argumente din pacate la foarte multi dintre ei lipseste documentarea sau la unii pur si simplu refuza sa gandeasca la viitor.

Pentru tranzactionarea monedelor folosesc de ani de zile eTORO … platforma lor mi se pare cea mai faina, usoara si la indemana tuturor, iar aplicatia de mobil te face sa te indragostesti de ea din prima clipa. O alta platforma pe care o recomand si unde puteti pastra bitcoin este BTCXCHANGE … care e o platforma romaneasca, prezenta pe piata de ani de zile si isi fac treaba foarte bine. De asemenea o platforma foarte buna este si COINBASE unde poti transfera orice moneda in alta sau in USD, EUR, etc.

PS: La toti am facut depozit si am facut cashout fara nici un fel de problema. Ultima data la BTCXCHANGE am facut cashout de 1000 euro si au ajuns banii in 2 zile.

PS2: Eu va recomand sa va faceti cont pe TOATE cele 3 platforme si sa le folositi fiecare in functie de ce aveti nevoie in acel moment!

BITTCOIN-ul si blockchain-ul, NU e pentru oricine, sunt unii care merg doar cu turma, si sunt altii (0,1%) din populatia lumii (MAXIM) care incearca ceva nou care sa revolutioneze.

Acei cineva care spun ca va fi 40.000 sau 1.000.000 dolari sau etc … intr-adevar … e o “jisătură” (cum s-ar spune pe la mine prin cartier) sa spui o cifra … pentru ca nu ai cum sa stii … DAAAAR … cu siguranta bitcoin-ul si tehnologia din spate nu se opresete aici siinteresul e din ce in ce mai mare!

Sunt unii ce au facut bani din noroc din bitcoin, dar sunt unii ce au facut bani de pe urma documentarii (deci cu argumente SOLIDE) si investind pe termen lung. Si aici ma includ si eu care am luat pe la 200 dupa care am iesit tpe la vreo 600, am facut o pauza si am reintrat la 1600 si de atunci sunt pe HOLD atat pe bitcoin cat si pe ethereum, ripple, dash si liecoin.

Deci e amuzant si da bine sa o ardem cu “e o bula, o sa vedeti ca crapa” si alte chestii de genu … ca astea sunt ca si cum vrajitorile alea de pe strada iti spun ca anu asta intr-o zi va ploua … EXACT la fel !

Inca ceva … numa cand cititi inceputul asta “Jordan Belfort, the real Wolf of Wall Street” ar trebui sa va dati seama ca e stire tabloida si ca e facuta pentru ca turma sa dea share sa arate ca “UITE, eu am dat share la aia, eu am stiut ca scade/crapa/etc.

Daca e sa crepe ceva … aia va fi treaba aia cu ICO-urile alea fara nici un produs da evaluate la milioane si zeci de milioane … Alea sunt niste cretinsime !!! Dar alea is doar o frunza dintr-o padure intreaga !

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Nu ezitati sa ma contaceti in caz ca aveti nevoie de ajutor!

Care îi sunt caracteristicile monedei Bitcoin?

Bitcoin prezintă mai multe caraceristici importante care o deosebesc de monedele fictive.

1. Este descentralizată

Rețeaua Bitcoin nu este controlată de o autoritate centrală. Fiecare dispozitiv care minează bitcoin și procesează tranzacții, constituie o parte a rețelei, iar dispozitivele funcționează împreună. Asta înseamnă că, în teorie, o autoritate centrală nu poate să se joace cu politica monetară și să provoace un colaps – sau să decidă pur și simplu, să le ia oamenilor bitcoinii, așa cum Banca Centrală Europeană a decis să facă în cazul Ciprului, la începutul anului 2013. Iar în cazul în care o parte a rețelei se deconectează dintr-un anumit motiv, banii continuă să curgă.

2. Este ușor de configurat

Băncile tradiționale te fac pur și simplu să faci acrobații pentru a deschide un cont. Configurarea conturilor de comerciant pentru plată este o altă sarcină kafkiană asaltată de birocrație. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să configurați o adresă Bitcoin în câteva secunde, fără alte întrebări și fără taxe de plătit.

3. Este anonimă

Ei bine, într-un fel. Utilizatorii pot deține mai multe adrese Bitcoin, iar ele nu sunt legate de nume, adrese sau alte informații de identificare personală. Cu toate acestea …

4. Este complet transparentă

…bitcoin stochează detaliile fiecărei tranzacții care a avut loc în rețea, într-o versiune foarte mare a unui registru general, numit block chain. Block chain-ul spune tot. Dacă aveți o adresă bitcoin folosită în mod public, oricine vă poate spune câți bitcoini sunt stocați la acea adresă

Doar că nu știu că vă apaține. Există măsuri pe care oamenii le pot lua pentru a-și face activitățile mai opace în rețeaua bitcoin, totuși, cum ar fi să nu folosească aceleași adrese bitcoin în mod constant, și să nu transfere mulți bitcoini la o singură adresă.

5. Taxele de tranzacție sunt minuscule (0.16 RON la data de 1 Septembrie 2014)

Banca ta te poate taxa cu 10 lire pentru un transfer internațional. Bitcoin nu face asta.

6. Este rapidă

Poți trimite bani oriunde, care vor ajunge câteva minute mai târziu, imediat ce rețeaua bitcoin procesează plata.

7. Nu este recuperabilă

Când bitcoinii tăi sunt trimiși, nu îi mai poți recupera, decât în cazul în care destinatarul ți-i returnează. S-au dus pentru totdeauna. Deci bitcoin are multe de demonstrat, în teorie. Dar cum funcționează, în practică? Citește mai multe pentru afla cum sunt bitconii extrași, ce se întâmplă când are loc o tranzacție bitcoin, și cum ține rețeaua evidența la tot.

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile