Smarter_way_USA

De ce scad cryptomonedele? Raspuns: Pentru ca au de unde scade si ca sa aiba de unde urca!

16/01/2018 | #crypto | 6,270 views

Primesc nenumarate mesaje de ingrijorare de la persoane ce au investit in cryptomonede si isi fac griji pentru investitiile lor. Va inteleg, mai ales pe cei ce sunteti noi in domeniu si inca nu stati bine cu inima.

Va recomand ca inainte sa luati decizii investitionale, sa inchideti usile si ferestrele si sa treceti toate informatiile primite si citite, prin propriul vostru filtru si sa investiti doar in ceea ce credeti ca este o investitie cu o utilitate clara si globala si ca merita timpul si banii vostri.

Trebuie sa intelegeti ca tot ce creste mai si scade ! Cand ceva ce a crescut 7000% trebuie sa va ganditi ca unii isi marcheaza profiturile si vor vinde la un moment dat, sau daca apar ceva nasoale pe piata, vanzatorii avand acele 7000% vor vinde lejer fiindca oricum AU DE UNDE vinde … si chiar daca scad 20-30-50% din acele 7000% crestere asta nu inseamna ca se duc dracului ! Inseamna ca mai lasa si pe altii …

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Din cate am observat eu … asiaticii se pare ca mai au de descarcat in piata niste monede INSA, partea buna e ca observ ca sunt destul de multi cumparatori in piata. Ce credeti ca se va intampla in momentul in care vor reintra asiaticii la cumparare ? Asta in conditiile in care sa spunem ca, cel putin ipotetic, sunt destul de multi cumparatori in piata care incep sa cumpere bitcoin & co ?

Nu stiu cum sunteti voi dar eu cand ma gandesc ca acum 1 luna si jumate pretul #bitcoin-ului era la 20.000 DOLARI iar acum este la 11.000 dolari … sincer … black friday e pistol cu apa …

Eu unu sunt de parere odata ce se vor mai potolii vanzatorii, vor urma niste cresteri MULT mai mari decat cele de pana acum, fiindca cel putin teoretic, cumparatorii, din cate vad eu cam opun rezistenta destul de mare.

Pana una alta, nu uitati ca investitiile in #CRYPTO sunt destul de riscante daca nu sunt facute treptat si in urma unei documentari. Experientele anterioare nu sunt o confirmare a celor viitoare asadar investiti cu girja si cititi cat de mult puteti fiindca, cu siguranta veti intelege mai bine lucrurile si castigurile vor fi pe masura.

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile