Smarter_way_USA

Un arădean ce a înregistrat marca “Arsenie Boca”, somează BOR + alte societați comerciale să platească

11/05/2018 | Diverse | 7,656 views

Un arădeanul care a cumpărat marca și drepturile asupra imaginii lui Arsenie Boca pe teritoriul României, după ce marca a fost înregistrată de o firmă din Marea Britanie, a somat sute de societăţi comerciale din ţară, inclusiv magazine ale cultelor religioase, dar şi Mănăstirea Prislop, cerând să nu mai comercializeze fără licenţă produse pe care se află chipul fostul stareţ. Bărbatul spune că în acest moment toate incoanele, suvenirurile sau celelalte produse care folosesc numele sau imaginea lui Arsenie Boca sunt vândute ilegal în România.

”În acest moment, deţinătoarea mărcii este compania englezească Additional Woldwide Care Service LTD, iar pe teritoriul României sunt singurul licenţiat. De mai mult de jumătate de an avem discuţii cu producătorii obiectelor de cult care au imprimată imaginea lui Arsenie Boca, dar nu s-au finalizat cu niciun rezultat. Se vând în continuare ilegal, ceea ce însemană contrabandă. Împreună cu avocatul care reprezintă firma mea, vom face demersuri împotriva acestor societăţi. Până acum am transmis înştiinţări la sute de firme”, a spus Daniel Gheorghe.

El a declarat că a fost somată inclusiv Mănăstirea Prislop, unde este înmormântat Arsenie Boca, să nu mai folosească imaginea acestuia în scopuri comerciale, afirmând că în acest moment ”toate produsele cu însemnele mărcii industriale vânute în România sunt neconforme”.

”Evident, vom merge din nou la Mănăstirea Prislop, să vedem dacă în continuare se comercializează produse cu Arsenie Boca. Şi Biserica are nevoie de licenţă din partea noastră, dacă vinde astfel de produse. Toţi cei care vând fără acordul meu comit infracţiunea de contrabandă”, a declarat arădeanul pentru News.ro.

Cât de tareeeeeeeee !!! ??? Genial!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile