Smarter_way_USA

#tradingday – 18 iulie 2018 – O zi banala ca oricare alta

18/07/2018 | #TradingDay | 1,413 views

Stiu :) am zis in postarea anterioara ca gata pe azi, ca iau o pauza ! Iau pă dracu ! :) Asa cum am anticipat rezultatele IBM sunt peate asteptari asadar maine iar facem bani ! :)

Felicitari celor ce m-ati ascultat si apucati-va de treaba cei inca ezitati sa incepeti: —>> https://bit.ly/2TKvVa0


Slabut am incheiat ziua de azi … sa vedem ce facem maine … am deschis o pozitie pe American Express si una pe IBM. De asemenea am o pozitie mare pe Phillip Morris. Sa speram ca va fi treaba buna.

Gata pe azi, am iesit din casa la o plimbare ca nu mai rezist! :)

PS: Pentru investitii in actiuni internationale va recomand sa folositi platforma —>> https://bit.ly/2TKvVa0


Maine inainte de deschiderea sedintei de tranzactionare Philip Morris International vor afisa rezultatele finaciare. Eu unu sunt destul de tare expus pe acest emitent asadar am emotii destul de mari.

Piilip Morris pe langa faptul ca e unul dintre cei mai mari producatori de tigari din lume, au si brandul IQOS care rupe la nivel mondial si am inteles ca in Japonia ar fi cea mai mare piata si ca rupe acolo. Mai ales ca tigarile traditionale se tot interzic in spatii publice, cei ce vin cu alternative ar trebui sa faca treaba buna, zoc eu!

Voi ce spuneti ? Vor fi bune rezultatele ?

PS: Pentru investitii in actiuni internationale va recomand sa folositi platforma —>> https://bit.ly/2TKvVa0. Daca aveti nevoie de ajutor cu tranzactionarea, ma puteti contacta si va ajut cu drag!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile