Smarter_way_USA

O nouă bombă marca USR: Vrea interzicerea fumatului în parcuri şi în maşini în care se află minori

06/06/2019 | Politica | 1,036 views

Proiectul îşi mai propune modificarea unor prevederi ale legii tutunului şi înăsprirea amenzilor. Proiectul actualizează definiţia fumatului şi include în aceasta şi sistemele asemănătoare care nu conţin tutun. Proiectul de lege susţine interzicerea fumatului în autovehiculele în care se află minori sau femei însărcinate. Sursa: PauzaDeStiri.ro

Inca o bomba cretinoida marca USR de care foarte multe japite ipocrite se vor folosi sa para ei cool si protectori si etc.

Asta vine dupa ce tot ei, USR-ul a venit cu legea aceea cretina cu închisoare până la 10 ani pentru promovarea ideilor și doctrinelor comuniste care e tot un fel de comunism fiindca e abuz la.dreptulnde libera exprimare. Deci USR incet incet devin un fel de NEO-COMUNISTI.

Fumatul in spatiu public definitiv cand o.sa il interzica ? Cola cand o vor interzice ? Cafeaua cand o vor interzice ?

Lasati-le mana libera la japitele astea neo-psd-iste si va veti trezi ca va vor interzice TREPTAT tot cate putin si veti ajunge peste 2-3 ani sa va intrebati ca niste cretini ca “Oare au putut tinerii aia frumosi de alta data sa ajunga in halul asta?”. Ei bine, uite asa dandu-le puterea unor necopti la minte si lasandu-i sa creada ca pot sa faca ce vor.

Incepe sa-mi fie rusine de mine insumi ca i-am simpatizat o buna perioada de timp !

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile