Smarter_way_USA

#cărți: Mirosul lipsei de scrupule “Băieţii isteţi: Asalt pe Wall Street”

23/07/2019 | Bursa & Investitii | 1,313 views

Daca va imaginati niste masculi alfa care stau in ringurile bursiere si striga unul la celalalt, nu este asa. Aceasta lume nu mai exista.

In prezent, banii lumii sunt tranzactionati de catre codurile de computer din interiorul unor cutii negre aflate in cladiri extrem de bine pazite. Nici macar expertii care gestioneaza banii dumneavoastra nu stiu ce se intampla cu ei. Iar cei putini care cunosc ce se intampla nu vor spune nimic, deoarece castiga o avere.

Poți cumpăra carte accesând acest link!

Aceasta este piata masluita si ascunsa, scapata de sub control; o piata in care viteza reprezinta ingredientul principal; o piata in care traderii ar fi in stare sa iti vanda si bunicile pentru o microsecunda. Este suficient doar sa clipesti, si vei rata totul. Michael Lewis ne relateaza o poveste controversata despre un grup de inadaptabili care a hotarat sa dezvaluie lumii ce se intampla pe pietele bursiere.

Este o poveste din care aflam cum este sa declari razboi celor mai bogati si mai influenti oameni din lume, despre lupta impotriva sistemului, cat si despre nebunia care a cuprins intreaga piata financiara de azi.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Apropo, unul dintre cei mai mari brokeri pentru tranzactiile la bursa, Etoro, a lansat Copy Trading, un concept de tranzactionare cu bani reali in oglinda. Conceptul este unul cu adevarat revolutionar si poate sa ajute traderii sa se bucure de rezultate mult mai bune.

Conceptul de copy trading de la Etoro este mai mult de atat si ofera o flexibilitate mult mai mare. Practic, prin Copy Trading se pot alege alege orice traderi, care fac tranzactiile in locul investitorului. Acest lucru vine la pachet cu o serie de avantaje:

  • Se pot urmari tot ceea ce fac alti traderi in timp real. Se poate urmari absolut orice trader de pe eToro si se poate copia oricare dintre ei, nu doar traderii de succes alesi de platforma.
  • La dispozitia investitorului sut puse grafice de performanta simplu de inteles si de utilizat. Platforma nu seamana cu nicio alta platforma de trading.
  • Tehnologia CopyTrader permite copierea automata a traderilor de succes si deschiderea acelorasi pozitii ca si ei.

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile