Smarter_way_USA

Revolut lansează serviciul de tranzacționare acțiuni la bursă! Iată cum poți investi în Apple, Facebook sau Tesla

01/08/2019 | Bursa & Investitii | 1,033 views

Revolut, FinTech-ul britanic cu peste 6 milioane de utilizatori in Europa, lanseaza astazi in Romania serviciul de tranzactionare de actiuni la bursa, ce va fi disponibil, in prima etapa, utilizatorilor de abonamente Revolut Metal.

Odata cu lansarea serviciului, clientii Revolut Metal vor putea efectua pana la 100 de tranzactii gratuite instantaneu. Utilizatorii pot tranzactiona actiuni dintr-un portofoliu de 300 de companii listate la Bursa din New York si NASDAQ. Serviciul ofera cotatii in timp real ale actiunilor si date despre evolutia pietei.

Deschide un cont la Revolut si incepe sa investesti!

Lista companiilor de la care utilizatorii vor putea cumpara actiuni este in continua dezvoltare, iar FinTech-ul britanic urmeaza sa adauge noi nume mari. In prezent, printre cele 300 de companii din Statele Unite ale Americii in care romanii pot investi, se numara nume sonore precum: Apple, Amazon, Facebook, Tesla sau IBM, conform unui comunicat emis de catre Revolut.

Citeste si: Ce este Revolut şi cum funcţionează?

Revolut va extinde serviciul de tranzactionare pe bursa si catre utilizatorii Standard si Premium

In saptamanile ce urmeaza, Revolut va extinde serviciul si catre utilizatorii sai Standard si Premium. In timp ce utilizatorii Standard vor avea o limita de tranzactionare de 3 tranzactii pe luna, cei Premium vor putea investi in pana la 8 tranzacii lunar. Odata depasite aceste limite, vor fi comisionate cu 5 lei pentru o tranzactie si va fi perceputa o taxa de custodie de doar 0,01% pe an.

Revolut

Toate tranzactiile vor fi efectuate, ca de obicei, din portofelul electronic Revolut, disponibil in 29 de monede, ceea ce inseamna ca oricine va dori sa investeasca va putea transfera bani din contul curent in moneda locala intr-un cont in dolari americani.

Revolut va continua sa dezvolte serviciul de investitii, urmand ca pe viitor utilizatorii sa poata investi in actiuni ale unor companii listate la bursa in Marea Britanie si in Europa, in Exchange Traded Funds (ETF-uri), precum si in titluri de valoare si actiuni ISA. De asemenea, compania are in vedere extinderea serviciului la nivel global, urmand ca pe viitor si utilizatorii din afara Spatiului Economic European sa poata beneficia de el.

*Tranzactiile sunt executate de DriveWealth LLC in numele clientilor, in intervalul orar in care sunt deschise pietele din SUA (9:30 a.m. EST – 4:00 p.m. EST).
“” Performanta anterioara nu este un indicator al performantei viitoare.
***Pot fi aplicate si alte feluri de taxe, cum ar fi SEC si TAF pentru actiunile din SUA.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile