Smarter_way_USA

Black Friday: Sute de produse la prețuri IMBATABILE! Cele mai mari reduceri din an sunt la Aloshop

13/11/2019 | Gadgets & IT | 884 views

Am deschis sezonul celor mai mari oferte! Ți-am pregătit reduceri de până la {etoroCFDrisk}% la numeroase produse pentru bucătărie, curățenie, casă și grădină, frumusețe, sănătate și fitness.

Cele mai cunoscute și îndrăgite produse au fost incluse în oferta de Black Friday pentru acest an. Citește articolul nostru și afla ce oferte de nerefuzat ți-am pregătit.

De la tigăi și tocătoare până la friteuze cu aer cald, în oferta de Black Friday vei găsi prețuri reduse pentru a-ți echipa bucătăria așa cum se cuvine, cu ajutoare de nădejde.

Blenderul Nutrition Mixer beneficiază de o reducere de 150 de lei, astfel că îl poți cumpăra la prețul promoțional de doar 249 lei. Mesele de Crăciun vor fi mult mai sănătoase și copioase dacă vei pregăti chiar tu carnea pentru sărmăluțe.

Mincing Machine, mașina de tocat carne are o reducere de 100 de lei și o poți cumpăra la prețul de 299 lei. Aparatul de copt pâine Make “n Bake are și el o reducere de 50 de lei, astfel că îl poți achiziționa la prețul promoțional de 449 lei.

Produse noi de curățenie care să-ți ușureze munca? Cu siguranță te vei bucura să afli că și această categorie de produse se regăsește în oferta de Black Friday cu reduceri de până la 60%. Mopul cu sistem dublu de centrifugare Fregamax are prețul promoțional de doar 99 lei! Pentru o curățenie ca la carte, fără efort și…timp în plus pentru tine, poți alege aspiratorul de podea Cleanmaxx Robot. Acesta este redus cu 150 de lei și îl poți cumpăra acum la prețul promoțional de 299 lei.

Dacă te-ai hotărât să intri în cea mai bună forma a ta, atunci Black Friday este un moment prielnic să-ți achiziționezi aparate de fitness la prețuri suuuper atractive.

Cu Vibrating Plate vei obține un corp bine definit, iar de Black Friday, aparatul de fitness beneficiază de o reducere imbatabilă de 700 lei. Total Crunch Evolution, aparatul de fitness 2in1, care îți lucrează toate grupele de mușchi are o reducere de 100 de lei.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile