Smarter_way_USA

Despre românisme, capra vecinului și de ce nu am public portofoliul de investiții

01/02/2020 | Bursa & Investitii, Lume nebuna | 917 views

De vreo 7 ani de zile de cand sun eu pe bursa, aproape zilnic primesc mesaje de la diversi “homunculi”, asa le spun eu la astia care in loc sa invete si sa gandeasca ce e util pentru ei si sa aplice, se gandesc sa hateuiasca pe cei ce fac treaba cu adevarat.

Azi nu a fost o exceptie asadar am primit mesaje ca eu imi ascund pierderile si le prezint doar pe cele profitabile si ca de ce nu imi fac PUBLIC portofoliul … Fi-mi-ar scarba de preocuparea lor dar hai ca le voi lua pe rand pe toate.

ASADAR, revin acum cu o postare FOARTE EDUCATIVA FINANCIAR despre cretinei si romani deaia frustrati toata ziua de dimineata pana seara de capra vecinului si care nu se concentreaza pe banii lor si pe investitile lor si au pretentii si asteptari de confirmari de la oricine le da sfaturi sau ii ajuta cu investitiile.

Ma refer aici inclusiv la cretinei care in loc sa isi foloseasca timpul constructiv, sa invete ceva, sau sa practice ceva, prefera sa imi scrie MIE, facand EI pe desteptii cu MINE, ca eu am ceva de ascuns sau ca eu prostesc lumea pe bursa … despre genu ala de cretini va scriu. E plina tara de cretini deastia.

Stiti cu totii genu ala de oameni care cand investesc, NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE pentru banii lor, asteapta tot timpu ca cineva sa isi asume reponsabilitatea pentru investitiile lor, dupa care daca treaba merge bine se cred Dumnezei pe Pamant iar daca treaba merge prost vor arunca cu pietre in cei care le-au recomandat sa faca investitii …

Ei bine de acesti homunculi intotdeauna am incercat, pe cat posibil sa ii fac sa dea cu capu cat mai tare pentru ca se invete minte, sa nu mai fie FATALAI si sa isi asume reponsabilitatea pentru ABSOLUT ORICE lucru pe care il fac ei in viata lor!

De ce in tara asta cazuri de genu FNI si Caritas vor mai avea loc in continuare ???

Ei bine, fix din cauza ca romanii asteapta de la altii confirmari ca se pricep sau ca isi asuma altii responsabilitatea pentru investitiiloe lor, DUPA CARE isi pun ei banii in mana acelor persoane dar au pretentii ca acele persoane SAU firme sa isi asume responsabilitatea pentru banii lor! Ei tre sa stea doar sa astepte ca altii sa le faca bani, iar daca nu merge sa le spuna ca sunt tepari. Stiti genu ala de nesimtiti, oligofreni si cretini ?

Mno … din cauza la aia, tara asta, VESNIC va fi in situatia sa tie prostita si tepuita de oricine! Si merita !

De ce nu imi fac public portofoliul ?

Dragilor, incercati sa faceti un exercitiu de imaginatie. Nu e greu deloc, trebuie doar sa vreti !

  • INCHIDETI OCHII si imagineaza-ti ca ai peste 1700 de oameni adusi la bursa de TINE care pastreaza legatura cu tine, PLUS ca administrezi un club de investitori plus o comunitate online de aproape 5000 de membrii !!! Bun ? Ati reusit, nu ? Bun asa!
  • Acum imaginati-va ca toti acesti MIIIIIII de oameni v-ar urmarii portofoliul zilnic pentru a tranzactiona la fel !!! MIE MI S-A INTAMPLAT!
  • Acum imaginati-va cum va veti face documentarea si ce STARE veti avea cand stiti ca toti va vor sari DIRECT in cap pe messenger, whatsup, telefon, etc sa va intrebe daca e buna investitia aia, daca sa ia si ei, daca uar fi mai bine sa iau altceva in loc de ce am luat ! Bun ? ati reusit ?
  • MNO, acum imaginati-va cand sunteti bombardat de sute de mesaje zilnic, cum mama dracu credeti ca veti face fata sau ca veti mai avea timp de ceva in timpul zilei pe langa stat la telefon sau raspuns la mesaje.
  • Acum imaginati-va daca veti ami avea timp sa mancati sau sa mergeti si voi pana la toaleta.
  • Acum imaginati-va daca veti mai avea STAREA necesara pentru a gandi investitiile cat mai la RECE cat ami exaustiv si daca veti mai putea sa ganditi singuri pentru investitiile voastre …

DE CE ESTE O PROSTIE ca cineva sa isi faca public portofoliul ?

Motivul este unul foarte simplu !!! In investitii trebuie ca FIECARE sa gandeasca pentru el !!! Romanii si noile generatii in general sunt obisnuite sa primeasca totul de-a gata … sa gaseasca pe unu pe care sa il copieze si ei sa continue sa-si ransforme mancarea’n rahat linistiti !

Ei bine, NU ASA, invatati sa investiti la bursa !!! Asa veti invata sa fiti un fel de asistati social care sa stea totu cu mana intinsa sa auda ponturi si care ei sa le ia pe nemestecate fara sa gandeasca pentru ei daca sunt CONFORTABILE acele investitii pentru ei si daca le inteleg !!!

Deci e foarte periculos si daunator ca sineva sa isi faca public portofoliul ! IN SCHIMB tranzactiile sunt ok pentru a forma o perspectiva asupa investitiilor !

Aceste fiind spunse, se adauga o noua regula DE BUN SIMT in aceasta comunitate !!!

Orice persoana care dupa ce citeste aceasta postare, nu intelege ce am spus, si se concentreaza pe hateuiala si nu pe investitiiloe lor, este rugata sa iasa dracu din aceasta comunitate fiindca si asa ma straduiesc sa fac selectie … si chiar e nevoie de un minim de neuroni in cap in aceasta comunitate!

Haideti sa ne concentram pe investitiile noastre, sa ne argumentam absolut fiecare investitie atat noua insine cat si cu membrii din grup si astfel cu siguranta vom deveni mai educati financiar in viitor!

INCETATI SA MAI ASTEPTATI CONFIRMARI SI ASUMARI DE RESPONSABILITATI DE LA ALTII !!! Voi sunteti singurii responsabili de investitiile voastre!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile