Smarter_way_USA

Președintele chinez Xi Jinping i-a mulțumit lui Bill Gates pentru contribuția fundației sale în lupta împotriva coronavirusului

17/03/2020 | Diverse | 1,048 views

In aceste momente avem dovada clara ca in tarile unde democratia este inteleasa prost, fiecare isi da cu parerea, apar conspirationisti care la fel isi dau cu parerea si merg la vot si nu se face nimic !

Sper ca aceasta pandemie sa schimbe mentalilatile oamenilor in bine si sa se inteleaga odata pentru totdeauna ca doar un popor ordonat si cu o conducere pragmatica si hotarata poate sa se dezvolte, sa cucereasca si sa nu fie prostita in ultimul hal pe bani marunti!

Corect si corespunzator ! 👍 China power ! 💪 Uite asa China incet incet va ajunge cea mai mare putere a lumii! Si asta penrru ca nu sta prea mult la povesti ca la noi ci trece pa treaba si se consulta si accepta ajutorul celor mai mari profesionisti ai lumii.

De urmarit si acest video de acum 5 ani cand Bill Gates in urma studiilor a avertizat lumea ca ne vom lovi de o astfel de situatie:

Cam asa arata treaba pana in momentul de fata ! Topul acesta ar trebui sa puna multe intrebari si suficiente necunoascute pentru a va da seama ca trebuiesc schimbate multe lucruri la democratiile astea.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile