Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare în perioada 27 – 30 aprilie 2020

26/04/2020 | #earningsreport | 665 views

Saptamana aceasta una dintre acele saptamani din an in care NU ai cum sa nu stii in ce sa investesti la bursa fiindca in aceasta saptamana, cele mai mari companii de pe WallStreet vor raporta rezultate financiare!

Asadar, aveti in acest articol lista celor mai importante companii ce vor avea raportarile financiare saptamana aceasta.

Cele mai asteptate raportari financiare de saptamana sta sunt: Applied Materials, Soutwest, 3M, UPS, Pfizer, Pepsico, Caterpillar, Merck, British petroleum, Harley Davidson, NXP, FireEye, eBay, ServiceNow, Qualcomm, Facebook, Microsoft, Tesla, American Airlines, AMD, iRobot, Ford, Starbucks, Alphabet (Google), Spotify, Mastercard, General Electric, Boeing, Humana, Twitter, Mc Donalds, Kraft Heinz, Nokia, Comcast, Altria, Amazon, Apple, Gilead, Visa, Atlassian, Western Digital, Exxon Mobil, Abbvie, Chevron, Honeywell, Philips66, General Dinamics, United States Steel si inca ma gandesc la cateva pana la finalul saptamanii.

Personal, dintre toate cem mai interesat sunt de raportarile de la Apple, Tesla, Amazon, Microsoft, Visa, Kraft Heinz, AMD, iRobot, Ford, Starbucks, Alphabet (Google), Spotify, Mastercard, General Electric, Boeing, Humana, Facebook, Abbvie si eBay.

Care dintre ele vor performa cel mai bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile