Smarter_way_USA

Cum putem investi mai safe în companii grav afectate de pandemie cum ar fi cele aeriene, hoteliere și de rent a car

22/05/2020 | Bursa & Investitii | 1,527 views

Foarte multa lume ma intreaba daca e oportuna o investite in scompanii aeriene. Cu totii am vazut ca aceste companii trec printr-o perioada nu tocmai buna (ca sa nu zic proasta), actiunile lor scazand chiar si 50-60-70% in ultimele 2 luni.

Personal, deocamdata nu prea mi-as bloca bani in companii aeriene, insa este o odalitate de a face acest lucru profitand in acelasi timp de cresterile companiilor relevante acestui sector.

Va recomand sa va uitati peste acest TravelKit CopyPortofolio care investeste in cele mai mari companii ce au legatura cu sectorul de travel si anume companii aeriene, companii hoteliere, companii detehnologie relevante, procesatori de plati si copanii de rent a car.

Investind intrun astfel de instrument ai expunere pe tot acest sector si chiar daca inca nu vor creste companiile aeriene, sigur-sigur esti mai safe avand expunere si pe alte companii relevante din tech care sunt “pandemic proof”.

Vedeti aici intregul portofoliu TravelKit!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile