Smarter_way_USA

#earningsreport: În ce investesc azi la bursă – 6 august 2020

06/08/2020 | #earningsreport | 882 views

Stiu ca va intrebati oare in ce investeste domnul Maior azi la bursa! Nu va ganditi atata fiindca stiti ca fratele vostru cum prinde putin timp liber, da tot din casa si posteaza pe facebook. Asadar, doamnelor si domnilor, ispitele mele de astazi, sunt:

Uber – https://bit.ly/actiuni-uber

De ce Uber ? Fiindca e o companie foarte valoroasa, REPET, foarte valoroasa ce va avea multe de demonstrat MAI ALES in momentul in care se vor face pasi spre masini autonome unde am eu un feeling ca Uber si producatori auto precum Tesla, vor colabora ca fratii :) Pe de alta parte sa nu uitam de serviciul lor de livrare alimenta Uber Eats si recenta achizitie Postmates care in perioada asta merge PERFECT! si le aduce multi bani ca sa compenseze cu numarul mai scazut de calatorii din aceatsa perioada.

Nintento – https://bit.ly/actiuni-nintendo

De ce Nintendo ? Fiindca in aceasta perioada, copiii (si nu numai) stau foarte mult acasa iar asta inseamna mina de aur pentru producatorii de jocuri. Au anuntat deja vanzari record pentru anumite jocuri create de ei, prcum Animal Crossing carea avut un succes international URIAS, asadar n-am nici o emotie ca VA FI BINE ! :)

Pana una alta nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele si nu uitati ca tranzacționarea cu CFD-uri are un risc ridicat din cauza folosirii efectului de levier.


Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile