Smarter_way_USA

Descarcă Google Play download. Descarcă magazin Play. Instalează APK

01/08/2020 | Gadgets & IT | 4,770 views

Descarca Google Play APK download: un tutorial gratuit simplu de urmat. De unde se poate descărca magazin Play atunci când tableta sau smartphone-ul (produse ieftine din China) nu au instalat din fabrica accesul la Google Play?

Pentru unii utilizatori este încă o surpriză faptul că tabletele ieftine sau telefoanele dual SIM ieftine cu Android nu au acces la Google Play. Acesta necesită verificarea de către Google. Există o listă clară, actualizată, a terminalelor acceptate oficial de Google.

Din diverse motive producătorii de tablete ieftine și smartphone-uri Android ieftine nu trec prin procesul de verificare și nu includ decât Android fără Google Play. Modelele ieftine pot avea un Store sau Shop, dar care nu conține toate jocurile, toate aplicații din Google Play.

Există posibilitatea să descarci jocuri și aplicații direct prin apk (formatul de aplicație Android este de tipul nume.apk). Dar magazinele de aplicații care permit descărcarea de apk-uri nu sunt totdeauna de încredere și puteți instala aplicații malware care vă pot accesa datele personale. Este de preferat să puneți Google Play APK și să instalați practic pe device aplicația de conectare la magazinul Google Play.

Pentru a găsi Google Play APK într-un loc cât de cât sigur, pe cât se poate verificat, vă recomand să folosiți măcar site-uri oficiale care oferă un plus de încredere. De exemplu de pe XDA-Developers:

download Google Play APK ;

După ce descarci acel APK pe un PC, trebuie să transferi fișierul pe tabletă sau smartphone. Sau poți accesa link-ul și poți descărca APK-ul direct pe tabletă sau smartphone. Sau transferi fișierul de pe PC pe device prin cablul USB.

El poate fi rulat direct pe gadget, dubluclick pe nume după ce a fost descărcat sau copiat acolo.

Dacă setările de securitate nu permit rularea aplicației, mergeți la Menu -> Settings -> Applications și setați să accepte Uncknows Sources. Teoretic el blochează apk-urile din surse necunoscute presupunînd că aveți deja acces la Play…

Un tutorial este și aici.

Am găsit pe Techmagazin.net (via ComputerBlog.ro) și un tutorial video: How To Intsall Google Play Store On Any Android Tablets or Smartphone >>>

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile