Smarter_way_USA

Investim în Alibaba sau în NVIDIA ? Care dintre ele va raporta mai bine pentru Q2 ?

19/08/2020 | #earningsreport | 981 views

Mna bun! Pentru ca stiu ca nu puteti dormi linistiti pana nu aflati in ce a investit domnul Maior la bursa in seara asta si pentru ca stiu ca ati stat cu banii pregatiti de investit in caz ca vreti si voi sa o faceti, va las aici cele doua companii superbe in care investesc fara absolut nici o emotie.

  • Pentru diseara la ora 23:00 adica inainte de inchiderea sedintei de tranzactionare, investesc in actiunile companiei NVIDIA: —>> http://bit.ly/actiuni-nvidia
  • Pentru maine la ora 16:30 adica inainte de deschiderea sedintei de tranzactionare am investit in actiunile companiei Alibaba: —>> https://bit.ly/actiuni-alibaba

Care dintre ele vor performa cel mai bine si care vor performa mai putin bine ? Vom vedea, INSA, pentru a ne si bucura de profiturile lor, ceea ce trebuie sa facem e sa investim in actiunile acestor companii, fie pe LONG, fie pe SHORT.

Iti recomand calduros sa iti faci cont si la platforma https://bit.ly/invite-trading212 si sa alegi care e mai buna pentru tine. Vei primi la ambele direct si un cont DEMO alimentat cu 100.000 de dolari VIRTUALI pentru a invata sa investesti la bursa!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile