Smarter_way_USA

Bani ușor de făcut cu alegerile locale din weekend! În București va câștiga duduia Gabriela Firea!

24/09/2020 | Politica | 1,326 views

Vreti sa faceti niste bani usor weekendul asta pe seama alegerilor pentru primaria capitalei ? Va dau eu un pot sigur si rapid :)

La alegerile locale din BUCURESTI va castiga GABRIELA FIREA si nu va castiga Nicusor Dan! De ce sunt atat de sigur ? Poi foarte simplu …

Nicusor e prea bleg si vai de steaua lui iar Firea e prea ticaloasa si scorpie si hidoasa si insalubra si etc, iar in ultimale zile Firea a punctat in timp ce Nicusor a fost prea bleg si prea FETITA pentru matahala insalubra Firea!

Cu talharii lupti ca talharii, cu samuraii lupti ca samuraii ! Poate ii spune cineva lui Nicusor Dan acest proverb, si uite asa poate va castiga si el alegerile! Desi e prea tarziu.

Mentionez faptul ca mi-e prea scarba de tara si stiu cat de proasta si IPOCRITA e marea majoritate a populatiei care se uita la CUM i se spune ceva si nu la CE ANUME i se spune (adica ipocrita), ASADAR n-are cum sa nu castige o ipocrita sinistra precum Firea.

Agentii de pariuri unde puteti profita de alegerile astea:

Asadar, personal eu voi paria pe FIREA si sper din tot spufletul sa pierd ca sa nu-mi mai fie scarba de tara asta, dar dupa cum stiti, nu prea stiu sa pierd cand vine vorba de bani, asadar voi ramane si cu scarba si cu banii!

Repet, a nu se interpreta ca as crede ca Nicusor ar merita sa castige alegerile astea !!! Nici vorba ! E doar candidatul dreptei … oricare ar fi aia si mi-ar fi placut sa castige oricine numa nu infecta asta ipocrita !

Inca ceva ! Daca s-ar face o DEZBATERE ELECTORALA, Traian Basescu i-ar face flenduri pe toti de nici n-ar stii ce i-a palit !!!

Da-u-ar dumnezo sa pierd pariul !!! Vai cat de mult mi-as dori sa pierd banii astia !!!! As pierde 500 de lei dar as castiga un orgasm multiplu sa o vad pe Firea pierzand ! :))) VREAU !!!!

PS: Sper ca v-am enervat suficient de tare incat sa mergeti sa il votati pe NICUSOR ca pierd banii aia 😂

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile