Smarter_way_USA

Nu vă place când scad acțiunile Tesla ? Bine că v-a plăcut când au crescut ! :) Iată ce învățăm de aici!

08/09/2020 | Diverse | 613 views

Ce va tot spuneam eu referitor la TESLA de vreo juma de an incoace ? :) V-am spus ca are potential, ca e o companie inovativa dar care a crescut ARTIFICIAL pe baza de PR si marketing mai mult decat ar fi trebuit sa creasca pe baze fundamentale ???

Pe internet gasiti o gramada de fani Tesla, ceea cee foarte frumos, dar problema e ca unii au doar TESLA in cap si uita sa se uite la imaginea de ansamblu asupra pietei. Ganditi-va in caz de nasoale sau de mici corectii (cum e de vreo 4 zile deja), ce credeti ca vor vinde mai repede IN PANICA investitorii ?

Daca considerati ca actiunile vor creste si ca e moment bun de cumparare sau DIMPOTRIVA, daca consideratie ca mai e loc de scadere la actiunile Tesla, o puteti face prin aceasta platforma: https://bit.ly/actiuni-tsla

Vor vinde oare actiunile Walmart (compania despre care v-am tot spus de vreo juma de an sa o luati in considerarefiindca are potential urias)care NU acrescut articificial sau credeti ca vor vinde mai degraba TESLA unde investitorii au unii randament ede 2-3-4-5-6-7-800% ? :)

E evident ca vor vinde Tesla fiindca se multumesc cu profiturile si se tem sa nu piarda ceau castigat. Ca sa nu mai spus ca investitorii ce investesc pe baza de turma, sunt cei mai predispusi la a vinde tot in turma, ceea ce, EVIDENT, va produce un efect de vanzare in turma iar preturile pot scadea foarte mult.

Ei bine, in ultimele 4 zile actiunile Tesla au scazut zilnic, repet, ZILNIC intre 7% si 20% in fiecare zi ! :)

Ia uitati-va la Walmart de exemplu, ce scaderi a avut :) Va spun eu … a scazut cam 1-2% maxim in fiecare din aceste 4 zile. Si asta pentru ca acriunile din TECH gen Apple, Tesla, Microsoft, au tras dupa ele intreaga piata, deci na … Walmart scade artificial :)

In aceste conditii, va recomanda fratele vostru sa va uitati la piata per ansamblu si sa incercati sa intelegeti cum functioneaza piata inainte de a intra intr-o turma, oricare ar fi ea !

Daca considerati ca actiunile vor creste si ca e moment bun de cumparare sau DIMPOTRIVA, daca consideratie ca mai e loc de scadere la actiunile Tesla, o puteti face prin aceasta platforma: https://bit.ly/actiuni-tsla

PS: Pe termen LUNG sunt foarte optimist cu privire la potentialul Tesla! si aici ma refer atat cu privire la companie cat si refeitor lapretul actiunilor ce sunt convins ca vor creste din nou. Acest articol vi l-am scris ca sa incercati sa vedeti imaginea de ansamblu a pietei de capital si sa intelegeti ca sentimentul investitorilor in caz de nasoale, dacanu e bazat pe fundamente se poate transforma intr-un haos total aka nasoale!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile