Smarter_way_USA

De ce au votat totusi atat de multi oameni EDUCATI pe Donald Trump la alegerile din SUA

07/11/2020 | Diverse | 957 views

Ganditi-va de ce oare au votat cu Trump totusi atat de multi americani … chiar si in randul albilor EDUCATI !!!

Alegerile astea nu sunt, sau ma rog, nu ar trebui sa fie despre Trump si Biden ci despre pentru ce cauze lupta fiecare ! Ganditi cu capu fiindca se aplica foarte mult si la noi in tara!

Faceti un exercitiu de imaginatie dupa ce va documentati putin despre cretinismele ce se intampla in america (MAI ALES) cu masurile alea de pro-diversitate & shit unde foarte multi ALBI au de suferit datorita faptului ca sunt albi si nu negri de exemplu la inscrierea la facultatile sau sa se angajeze in companiile care trebuie sa respecte o cota de diversitate, SAU multi hetero au de suferit ca nu sunt gay sau ca sunt barbatinsi nu femei, sau ca ISI CUNOSC si ISI ASUMA identitatea de gen dupa ce se uita in pantaloni.

Deci potrivit neomarxistilor democrati de stanga nu mai conteaza MERITOCRATIA, nimic, asta devine neimportanta! Si credeti-ma ca asta ne va durea pe toti peste tot in lume cand ne va fi lumea mai draga atat economic cat si MAI ALES, repet, mai ales SOCIAL!

Dar evident, lucrurile astea pentru hipsteri cretini nu conteaza decat ca trebuie sa dea bine pe sticla sa arate ca sunt “open” minded INSA vor conta cand se vor lovi de problemele astea.

Si DA, Donald Trump, asa nebun cum e el, a luptat si lupta si pentru aceste cauze si pentru pastrarea identitatii tarii si pentru impiedicarea celor ce vor sa duca SI America spre trendul ala al globalizarii care se face intr-un stil extrem, dar EXTREM de periculos pentru pastrarea integritatii si identitatii tarilor !

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile