Smarter_way_USA

LIVE lansare Apple MacBook! Acțunile se țin bine, BlackFiday se apropie așadar … Let’s go!

10/11/2020 | Bursa & Investitii, Gadgets & IT | 528 views

Investitorilor, ATENTIE ❗️Tocmai a inceput evenimentul LIVE de la Apple unde lanseaza noile modele de laptopuri MacBook.

Anul asta s-a vandut extrem de bine laptopuri datorita pandemiei iar cat despre Apple, nu doarca sunt unul dintre cei mai mari fani ai laptopurilor Apple (de 3 ani deja) dar sunt convins ca au fost printre lideri. Au cel mai bine vandut laptop de 13 inch din lume, si nu cred ca stau prost nici la 15 inch.

Ba mai mult, am auzit ca peste 50% din vanzarile de macbook-uri sunt clienti NOI, deci clienti ce nu au mai avut vreun produs Apple pana la laptop (ca mine de altfel).

➡️ Puteti vedea oferta de laptopuri apple in magazinele: eMAG , Quickmobile, Cel.ro sau la Altex.

➡️ Puteti investi in actiunile Apple prin platforma aceasta http://bit.ly/actiuni-apple

Eu personal voi merge pe termen lung cu aceasta companie deoarece am toata increderea ca mai are mult de performat in perioada urmatoare si cum lansarea asta are loc tocmai in luna reducerilor (Black Friday) eu zic ca marele “fan base” al Apple nu va trage mult de timp pana sa se hotarasca daca sa cumpere unu nou sau sa, ati ghici, sa cumpere unu nou! :)

Acum la eveniment nu ma astept la crestere prea mare si nicilascaderiprea mari deoarece investitorii sunt pe baza de buy the rumours, sell the news in perioada asta INSA pe termen lung, repet, n-am nici o emotie cavom vedea verde atat in portofolile noastre cat si in rapoartele financiare ale companiei.

Si cum laptop Apple am deja insa acțiuni Apple niciodata nu sunt destule, asadar hadeti sa trecem la treaba cu investitiile, zic!

Aici aveti VIDEO LIVE de la lansarea Apple MacBook

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile