Smarter_way_USA

Moment bun de investit în acțiunile TESLA! A fost inclusă în indicele SP500! Iată cum poți investi și tu!

17/11/2020 | Bursa & Investitii | 1,228 views

S&P 500 a anunțat că producătorul auto Tesla va fi adăugat la indicele SP500, înainte de inchiderea sedintei de tranzacționare de luni, 21 decembrie. Pe baza prețurilor de închidere de luni, Tesla ar fi una dintre cele mai valoroase 10 companii din index.

Acțiunile Tesla au crescut cu peste 9% la aflarea acestei știri, deoarece managerii de bani cu fonduri care urmăresc S&P 500 vor trebui să cumpere acțiunile pentru portofoliile lor.


Cum puteti investi in actiunile Tesla:

Puteti investi foarte simplu deschizand un cont de tranzactionare  la aceste platforme pe care vi le recomand cu incredere dupa care depuneti suma pe care doriti sa o investiti si cu un simplu click aveti actiunile in portofoliu.

PS: Va recomand sa va deschideti la toate cont si sa le folositi in paralel fiindca fiecare are tool-uri necesare pentru a investi cat mai informat.


Tesla a fost sfâșiată în septembrie după ce a îndeplinit criteriile pentru a fi inclusă în index, dar nu a fost inițial aleasă de comitet.

Companiile trebuie să aibă sediul în SUA și să fie listate fie în NYSE sau Nasdaq. De asemenea, trebuie să aibă o plafon de piață mai mare de 8,2 miliarde de dolari și să raporteze patru trimestre consecutive de profit, astfel cum este stabilit de principiile contabile general acceptate din SUA.

Chiar dacă o companie îndeplinește aceste criterii, precum și celelalte prevederi, totuși, nu garantează încă includerea în index. Comitetul se întrunește trimestrial pentru a reechilibra indicele, dar companiile pot fi adăugate sau eliminate din S&P 500 în orice moment. Având în vedere caracterul potențial mutabil de piață al adăugărilor și ștergerilor din index, procesul este strâns păzit. Chiar și companiile care urmează să fie adăugate nu primesc niciun avertisment în avans.

Tesla a raportat recent al cincilea trimestru consecutiv de profit. Bătând estimările, compania a raportat venituri în trimestrul trei de 8,77 miliarde de dolari. Compania a raportat, de asemenea, că a livrat 139.300 de vehicule în al treilea trimestru, un nou record pentru Tesla.

Dar adăugarea Tesla nu este ușoară după ce recordul acțiunilor a împins evaluarea de piață a companiei peste 380 de miliarde de dolari, făcând-o cea mai mare companie care a fost adăugată vreodată la S&P 500, potrivit analizei firmei de cercetare de capital Baird.

Conform S&P 500, există peste 11,2 trilioane de dolari în active comparate cu S&P 500, cu aproximativ 4,6 trilioane de dolari din totalul fondurilor indexate.

Compania pe care Tesla o înlocuiește cu S&P 500 va fi anunțată la o dată ulterioară.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile