Smarter_way_USA

Sondaj de prostit pe proşti – “Tinerii şi persoanele educate sunt mai puţin predispuse să se vaccineze.”

27/12/2020 | Lume nebuna | 887 views

Tocmai am citit un articol despre vaccinare intr-un tabloid (care se vrea presa quality de business, fi-mi-ar scarba) in care scrie ca: “Tinerii şi persoanele educate sunt mai puţin predispuse să se vaccineze. Asta arată cifrele unui sondaj realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie. Au fost chestionate aproape 1.200 de persoane, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. De ce? Principalul motiv este neîncrederea. Fie în vaccin, de teama unor reacţii adverse, fie în sistemul medical. Există şi persoane care cred că au o imunitate ridicată sau cred că virusul nu este periculos.”

Ideea e ca sondajul sunt convins ca e ADEVARAT si asta fiindca acest lucru se poate vedea si la alegeri. Si am sa va spun de ce:

Cu cat sunt mai “educati” adica cu cat au unii mai multa scoala degeaba, cu atat sunt mao controlabili si mai imprastiati. Toti “educatii” voiau sa scape de PSD, dar toti educatii au votat IMPRASTIAT vreo 5 partide in loc sa voteze cel mai in masjra sa bata PSD-ul, iar cand au venit rezultatele, toate scursurile astea “educate” s-au mirat ca niste cretini ajunsi azi pe planeta si au spus “Cum au putut castiga iar astia?”

Mna, fix aceeasi treaba e si cu vaccinarea. Cu cat sunat mai “degeaba educati” au OBSESIA cretina de a nu da prost pe sticla si atunci vor sa para destepti si spun ca asteapta detalii ca nu sunt EI convinsi, ca nu au incredere si asa mai departe. Cu totii cunoastem LEPRE de genu ala de manichiuriste “educate” desigur, care isi dau cu parerea si se contrazic cu medicii si care le spun medicilor ca au citit ele “pa net” si ca ele stiu mai bine.

Toata viata au mancat parizer fatalaii si ametitele aatea “educate”, iar acum nu vor sa se vaccineze ca nu stiu din ce e facut!! 😂 doamneeee …

N-ai ce sa le explici la astia “educati degeaba” ca inainte sa se vaccineze eu s-au vaccinat deja milioane de oameni ca ei tot vor spune ca nu se grabeac sa fie primii. Ei vor sa para/arate ca isi pun intrebari …

La mine treaba e simpla, si asa educat sau needucat cum sunt (ca in ziua de azi nu ai de unde stii cand vezi ce anume inseamna educatie), singurul lucru care ma intereseaza, e ca daca ajung pe lumea aialalta la o bere cu altii si cand povestim noi cum am murit, prefer sa spun ca am murit ascultand de doctori si de oameni de stiinta pe sistemu “atat s-a putut” fiindca daca as apune ca am murit ascultand de niste boschetari “dă pă net” sincer ma voi sinucide inca odata si inca odata si inca odata!

Aici as mai adauga evident si fatalaii si ametitele care cred ca daca fac sport, gata nu-i mai atinge nici dracu! 😂 Sigur stiti si voi fatalai si ametite transpirate la cur de genu fiindca sunt foarte prezenti pe retelele sociale cum trag ei la sala si la alergat si au o privire incruntata si serioasa de zici ca toata povara umanitatii e pe umerii lor dar majoritatea daca ii iei la bani marunti le suna freierii in calcaie de prostie. Mna … astia la fel spun ca nu se vaccineaza (INCA) fiindca nu au EI toate datele 😂

Fatalailor si ametitelor din categoria leprelor educate sau invincibile, STIU ca pana la urma tot va vaccinati ! Stiu asta fiindca sunteti fatalai si ametite si oricum nu sunteti in stare sa va asumati pana la capat o treaba.

PS: Nu dau sursa mizeriei de articol fiindca e facut pentru clickkbait de prostit pe prosti. Dar probabil stiti deja despre ce publicatie e vorba.

PS2: Ba, atata mi-e de scarba de planeta asta … Elon Musk de s-ar mai misca mai cu talent cu crearea traiului pe alta planeta, jur ca as fi primu care as zbura de aici.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile