Smarter_way_USA

Felicitări Donald Trump, Elon Musk şi Lindsay Graham şi aplicaților Signal şi Parler pentru lupta pe care o duc pentru libertatea de exprimare

09/01/2021 | Lume nebuna | 1,188 views

Si uite asa, incet-incet se intampla ceea ce trebuie sa se intample intr-o lume in care facebook si twitter fac exces de puterea pe care o au.

Felicitari Donald Trump, Elon Musk si Lindsay Graham si aplicatilor Signal şi Parler pentru lupta pe care o duc pentru libertate de exprimare intr-o lume in care daca nu esti lingau la globalism si ce dicteaza establishmentu nu ai voie sa traiesti.

E inacceptabil sa vezi ca o persoana care reprezinta peste 70.000.000 de oameni este cenzurat si terfelit in cel mai oribil mod, doar pentru ca e diferit de ceea ce “TREBUIE” sa fie.

Patriotismul a ajuns sa fie o RUSINE tocmai din cauza publicshaming-ul practicat de media asupra lui Donald Trump iar lumea (aia fara coloana vertebrala si vai steaua ei), de frica de a se simti neintegrati in societate se adapteaza rapid la trend si devin mai monstri si mai comunisti decat ti i-ai fi putut imagina vreodata.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile