Smarter_way_USA

Diferența dintre un investitor și o brânză care stă și pute până vin scăderile, după care spune “V-am spus eu!”

21/05/2021 | Lume nebuna | 1,300 views

Cugetări de weekend din puțul gândirii unui investitor în vremuri cu volatilitate ridicată (indiferent ca vorbim despre actiuni, crypto, etc).

De aproape 10 ani de cand sunt pe bursa si am contact cu investitori si wannabe investitori, nimic nu mi se pare mai SCARBOS (la propriu) decat aia care stau ca branza (care sta si pute), asteapta pana vine o scadere (o simpla corectie, nu neaparat Bear Market) dupa care vin mandri si spun: “V-am spus BA ca scade ? Amu nimeni nu mai zice nimic ? Toate lumea tace ?”

Nu va imaginati cata scarba imi e de creaturi de genu … Ceva mai romanesc decat atitudinea asta de VIERME … pffaaa … deci stau si ling o lamaie de juma de ora si nu-mi trece starea de greata … Efectiv nu trece nicicum …

Si DA, e plin de de-astia pe tot internetul … De-asta care se consoleaza ca n-au facut mai nimic la viata lor, si isi repeta in cap cretinismele pana incep si ei sa le creada ca sa se simta bine ca “las mai bine ca n-am investit ca numa pierdeam” … cand de fapt si de drept daca isi puneam creieru la treaba sa gandeasca putin cu capu, si daca ar mai scadea 50% acele investitii, TOT PE PROFIT ar fi fost !

Dar na … pentru astfel de lucruri iti trebuie creier, ceva potent in pantaloni, barbatie, caracter, responsabilitate si ASUMARE! Iar aceste lucruri se gasesc din ce in ce mai putin in ziua de azi … fiindca, la ce bun sa iti folosesti capu, cand mai bine lasi pe altii responsabilitatea ca sa ai pe cine da vina in caz ca nu merge si sa protestezi sau sa dai cu pet-urile/capu de borduri ca e nedreapta lumea astra!

Partea buna e ca e foarte bine ca sunt si de-astia … fiindca astia sunt aia care fac lichiditate in piata, astia sunt aia pe baza carora cei ce investesc ii folosesc ca momeli pentru a cauza ieftineli in piata, astia sunt aia pe seama carora cei cu capp, fac bani cu adevarat! Sunt absolut necesari! Dar tot mi-e scarba …

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile