Smarter_way_USA

Petarda SHIBA INU (SHIB) tocmai a fost listat în Binance!

10/05/2021 | #crypto | 1,629 views

Pentru cei ceva faceti griji daca SwingBy o sa fie listat sau nu in Binance (la un moment dat) va anunt ca ditai Binance, cel mai mare exchange din lume, tocmai a listat monede SHIBA INU (SHIB) in exchange-ul lor! :) Mna … trageti voi concluziile!

Cryptomonedele Shiba Inu sunt tokeni meme și permit utilizatorilor să dețină trilioane de ele. Acesti tokeni sunt listati și stimulati pe ShibaSwap, propriul său exchange descentralizat.

Site-ul web al Shiba Inu susține că a blocat 50% din totalul aprovizionării sale către Uniswap, în timp ce restul a fost ars pentru fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin.

Tokenu prezintă același câine Shiba Inu ca Dogecoin, care a crescut recent în popularitate.

PS: DA, In caz caz ca vreti sa ma intrebati, am si eu ceva investitii (extrem de mici) in petarde gen SHIBA, care au crescut destul de bine, DAR, sincer, o fac doar de FUN si sa profit de nebuneala din piata.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile