Smarter_way_USA

Chromosome Dynamics vrea să atragă 1 mil. euro printr-un plasament privat de acțiuni

30/06/2021 | Bursa & Investitii | 1,055 views

Chromosome Dynamics (CHRD) pregătește un plasament privat de acțiuni, pentru ultimul trimestru al anului 2021, prin care vrea să atragă 1 milion de euro de la investitori.

Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltator de soluţii IT & AI orientate pe agribusiness, pregăteşte un plasament privat de acţiuni pentru ultimul trimestru al anului 2021 prin care vrea să atragă 1 mil. euro de la investitorii de la Bursa de la Bucureşti

Investițiile ar contribui la accelerarea dezvoltării proiectelor companiei, internaționalizare, achiziția de mărfuri pentru Agrobazar App, promovare, angajarea de personal, investiția în noi module software și hardware interconectate cu soluțiile proprii de inteligență artificială, arată compania.

Plasamentul privat și operațiunile necesare vor fi intermediate de SSIF Goldring și NNDKP, din poziția de auditor.

Cu afaceri de peste 700.000 euro după primul an de activitate, Chromosome Dynamics (CHRD) dezvoltă soluții integrate în vederea tehnologizării 4.0 pentru agribusiness. CHRD este o companie cu capital integral românesc, fondată în 2020 de Ionel Mugurel Gabriel.

„Acesta este momentul în care să scalăm business-ul și să ne extindem, iar investițiile pe care le vom realiza prin majorarea de capital vor accelera dezvoltarea companiei. Astfel, vom genera creșterea prognozată pentru 2021, de 400% la nivelul cifrei de afaceri, și punem bazele pentru dezvoltarea din anii următori astfel încât, la finalul lui 2023 să creștem de până la 30 ori cifra de afaceri față de 2020”, declară antreprenorul Ionel Mugurel Gabriel.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile