Smarter_way_USA

StririleProTV.ro continuă cu titluri de prostit pe proști: Nesimțita sumă pe care a dat-o Iohannis pe un tricou!

10/06/2021 | Lume nebuna | 1,035 views

Luati de aici articol marca StirileProTV facut exact pe gustu unei tari populate in marea ei majoritate de prosti si frustrati de capra vecinului. Asta era problema Romaniei … ca presedinte tarii, REPET, presedintele tarii poarta un tricou de vreo 300-400 de lei.

Eu de exemplu, care NU sunt presedintele Romaniei am doar tricouri de la acel brand pe care il ador. Imi plac maxim produsele Ralph Lauren si mai ales tricourile polo de la brandul asta. Am vreo 8-9 tricouri de la Ralph Lauren. Am si camasi, am si bluze … si ce sa vezi, sunt nimea’n drum ca de-abia trec strada, pe sistemu cand ma imbrac zici ca ma mut, in comparatie cu adevaratii bogati ai acestei tari ca sa nu mai zic pentru aceasta planeta.

Va intreb, ce fel de lepra sa fii ca jurnalist sa postezi astfel de articole ? Intreb la modul cel mai serios. Si va mai intreb ceva. Cat de frustrat de capra vecinului sa fii ca CITITOR sa pui comentarii de genu “la cati bani fura si la cati bani are, normal ca isi permite sa cumpere astfel de haine in timp ce unii romani abia au ce manca. E o atitudine SFIDATOARE!”

Si da, nu are importanta ca era la strans gunoie omu ! Acel TRICOU POLO e un tricou foarte confortabil deci numa bun. Acum ca unii ar purta niste carpe in astfel de situatii, ca atata le permite bugetul si na, NEFIIND PRESEDINTI ii doare in cot de cum se imbraca, aia e partea doua …

Mi-e scarba de presa din Romania si de frustratii de capra vecinului care nu-s in stare sa se concentreze pe problemele cu adevarat importante si pierd vreme cu cretinisme!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile