Smarter_way_USA

Rugăminte către întreaga Comunitate de Investitori din România! Haideți să ajutăm Ucraina! Locuri unde putem dona!

01/03/2022 | Diverse | 858 views

Cu totii zilele astea am fost tentionati pe subiectul razboiului dintre Ucraina si Rusia. Sunt momente foarte greu de trait, vizionat, ascultat si nimeni nu si-ar dori sa fie in mijlocul acelor evenimente.

Fiindca suntem o comunitate mare, va propun ca fiecare sa facem cumva sa ajutam intr-o forma sau alta cetatentii Ukrainei.

Stiu ca ma urmaresc pe toate retelele sociale foarte multi investitori ce stau cu banii pe HOLD perioada asta ca sa prinda preturi bune de investii. RECUNOSC, la fel si eu, insa o parte din acesti bani, sunt convins ca ne vom bucura daca stim ca se bucura si niste oameni nevinovati din Ucraina daca ii ajutam cu cat putem !

Personal sunt foarte ingrijorat cu privire la vietile oamenilor de acolo si efectiv nu pot sta mai mult de 10 minute cu televizorul deschis si sa aud sunetele alea de alarme si de rachete si de mama dracu!

Vanzand atatia oameni disperati … copii speriati care sper sa nu creasca speriati si cu sechele de pe urma acestor evenimente, mai ales cei ce au plecat lasandu-si tatal acasa in Ucraina, am decis sa donez bani la Crucea Rosie si UNICEF si imi propun sa caut si alte ONG-uri care ajuta DIRECT refugiatii cu toti ce au nevoie.

Locurile in care putem dona pentru Ucraina (verificate de mine) sunt urmatoarele:

Nu uitati ca impreuna suntem mai puternici!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile