PaulMaior.ro
Smarter_way_USA

Care sunt cele mai bune criptomonede de cumpărat și de păstrat pentru totdeauna

21/08/2022 | #crypto | 1,129 views

Atât pentru Bitcoin, cât și pentru Ethereum, abordarea de tip buy-and-hold poate îngheța câștigurile pe termen lung. Pe piața crypto, poate fi mai dificil să fii un investitor pe termen lung, decât pe piața de acțiuni.

Există pur și simplu atât de multă volatilitate, încât e greu să se facă distincția între semnal și zgomot. Există însă două criptomonede care pot fi cumpărate și deținute pentru totdeauna: Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH 3,40%). Ambele au un istoric stabilit și perspective de creștere puternice.

Bitcoin este deja criptomoneda numărul 1 din lume. Dar valoarea sa reală poate proveni din rolul pe care îl are în dezvoltarea economică a națiunilor în curs de dezvoltare. Ethereum alimentează multe dintre cele mai importante inovații din lumea blockchain și crypto, inclusiv contracte inteligente și NFT.

De ce Bitcoin rămâne criptomoneda nr. 1

Există un motiv întemeiat pentru care Bitcoin rămâne criptomoneda nr. 1 din lume, la mai bine de un deceniu după ce a fost creată. În ciuda numeroaselor suișuri și coborâșuri ale pieței crypto, Bitcoin a revenit întotdeauna și mai puternică.

În mai 2010, era nevoie de 10.000 de Bitcoin pentru a cumpăra două pizze. După 12 ani, un singur Bitcoin valorează peste 22.000 de dolari.

Se pare că nu există nicio altă investiție pe care o puteți face chiar acum și care va crește în valoare, în timp, așa cum este Bitcoin.

„Aurul digital” ar putea depăși la un moment dat un milion de dolari

Potrivit lui Cathie Wood de la ARK Invest, prețul Bitcoin ar putea depăși la un moment dat un milion de dolari. Pasionații de crypto se referă la Bitcoin ca la „aurul digital”.\

Este ceva de valoare pe care te poți baza, indiferent de ce se întâmplă cu piața. Bitcoin rămâne una dintre cele mai bune acoperiri posibile împotriva volatilității pieței.

Criptomoneda este o modalitate de a debloca potențialul economic la scară globală. Prin urmare, când investești în ea, investești cu adevărat în creșterea economică viitoare a lumii.

Ethereum, „petrolul digital”, alimentează lumea blockchain-ului modern

Dacă Bitcoin este „aurul digital”, Ethereum este considerat „petrolul digital”. Ether, simbolul nativ al blockchain-ului Ethereum, este combustibilul care alimentează lumea blockchain-ului modern.

Dacă vă gândiți la marile inovații din lumea blockchain și a cripto, cum ar fi contractele inteligente, jetoanele nefungibile (NFT) și aplicațiile descentralizate, trebuie să știți că toate au provenit din blockchain-ul Ethereum.

O criptomonedă cu utilizări în lumea reală pentru persoane fizice și companii

Este o criptomonedă cu utilizări în lumea reală pentru persoane fizice și companii. Adevărata valoare a Ethereum derivă din tot ceea ce se construiește deasupra blockchain-ului Ethereum. În limbajul crypto, Ethereum este un blockchain de nivel 1.

Se spune că, investind în Bitcoin și Ethereum, se investește în viitor. Ambele criptomonede merită cumpărate și păstrate pe termen lung. În timp ce monedele meme vin și pleacă, Bitcoin și Ethereum vor rămâne parte esențială nu doar a viitorului crypto, ci și a viitorului lumii.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile