Smarter_way_USA

Vrei sa devii acționar la Dinamo? Cu ticket de 1000 de euro devii acţionar la clubul de fotbal Dinamo 1948

22/06/2023 | Diverse | 1,228 views

Conducerea echipei de fotbal Dinamo apeleză pentru finanţare la platforma de crowdfunding SeedBlink, acţionarii actuali ai clubului urmând să se întâlnească cu investitorii pentru a-i convinge să investească în echipă.

“Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, Dinamo permite fanilor şi investitorilor oportunitatea de a deveni acţionari şi a susţine consolidarea echipei. Runda de finanţare va fi deschisă publicului începând din 21 iunie pe SeedBlink, unde orice investitor privat îşi poate face cont, alăturându-se grupului de acţionari cu tickete de investiţie începând de la 1.000 euro”, se menţionează într-un anunţ publicat pe site-ul eventbride.

Click aici pentru a investi intr-un ticket de actionar la Dinamo!

În acest sens, managementul Red & White, acţionarii actuali ai clubului Dinamo vor susţine un eveniment dedicat în data de 22 iunie, unde vor prezenta planurile de afaceri ale clubului, modul de utilizare al fondurilor şi procesul de investiţie, se mai menţionează în anunţ.

Pro Sport menţionează că, potrivit datelor postate pe platforma SeedBlink, şefii Red&White vor să strângă de la posibilii investitori suma de 1,95 milioane de euro. Acţionarii “ancoră”, prezentaţi cu o promisiune de investiţie de 2,4 milioane de euro, sunt Bogdan Pavel şi Claudiu Florică, prin firmele Team Sport Management SRL şi Synotech Global Services, iar suma totală care doreşte să fie colectată, este de aprope 4,34 milioane de euro. Participarea minimă, conform datelor publicate pe platformă, este de 1.172 euro la care există şi unele comisioane.

Red&White 2022 Management deţine 80,77% din SC Dinamo 1948 SA. Eugen Voicu, fondatorul Certinvest, are 60% din Red&White iar Andrei Nicolescu 40%.

SeedBlink este o platforma românească de investiţii, care din 2020 până în prezent a mobilizat peste 200 milioane de euro pentru companii inovatoare europene. Compania este specializată în a oferi oportunităţi investitorilor individuali ce doresc să îşi construiască un portofoliu diversificat, se mai menţionează în anunţul de pe eventbride.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile