Smarter_way_USA

Despre titluri penibile si presa SOC din Romania

31/03/2013 | Diverse | 3,293 views

newspapers

Tocmai citeam un articol scris de Andrei Plesu pe blogul Adevarul despre presa din romania si titlurile penibile. El stie foarte bine situatia presei din Romania dn punct de vedere financiar !

Stiu ca e frumos sa o arzi ca e urat sa vezi stiri penibile de genu “SOC! SOC!” … asa e … si eu ma ingrozesc cand le citesc DAR ziarele respective din stiri de genu ala supravietuiesc, asta e adevarul si aici vorbesc despre orice ziar, chiar si cele quality !

Ziarele fac si barter cu tabloide pe astfel de continut pentru a castiga trafic monetizabil fara de care ar fi vai de steaua lor iar salarile s-ar plati din canci!

Pentru situatia asta, nu e de vina doar presa ci si noi “cititorii” … si pun intre ghilimele deoarece daca te uiti putin peste statistici cam toata lumea cumpara tabloide … un ziar quality nu cumpara nici dracu !!! sau ma rog … foarte putini.

Daca s-ar cumpara mai multa presa quality si daca s-ar accesa si stiri de calitate despre cultura, business … sau stiinta, fiti convinsi ca si presa nu s-ar mai prostitua in halul asta!

Pentru delectare pe acest subiect va recomand aceasta poezie scrisa de Marius Tuca.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile