Smarter_way_USA

Habemus Papam – Habemus o planeta de cretini cu prieteni imaginari

16/03/2013 | Cre($)tinism | 3,552 views

601635_10152644415885361_1625583116_n

Habemus Papam” – Habemus o planeta plina de cretini, naivi, superstitiosi si prostita in ultimul hal de un ipocrit cu diploma de merit!

Va rog eu, beti un ceai de tei sa va relaxati, dupa care uitati-va va rog 10 secunde la poza asta, dupa care cititi textul de mai jos (preluat de pe Agerpress) dupa care mai uitati-va inca 10 minute la poza dupa care uitati-va va rog eu mult in oglinda!

PS: In timp ce cititi textul, nu uitati faptul ca traim in anul 2013, cand unii ridica rachete pe luna, nu uitati ce functie are, nu uitati cati bani intra in Vatican, nu uitati procentul de populatie indoctrinata este pe planeta! Deci, in concluzie, nu uitati sa ganditi cu capu daca tot vi lo dat Dumnezo!

„Papa Francisc şi-a arătat modestia în prima sa zi de pontificat, venind la hotel pentru a-şi lua bagajele şi plătind singur factura la cazare, atitudine ce marchează un stil diferit de cel practicat până în prezent de suveranii pontifi care se instalau imediat confortabil în spatele zidurilor Vaticanului decorate cu fresce. Şi-a plătit singur cazarea la hotel ‘pentru a da un bun exemplu’, a afirmat purtătorul de cuvânt al Vaticanului. De asemenea, imediat după alegere, a refuzat să se deplaseze la hotel în autoturismul dedicat special suveranului pontif, preferând să meargă cu autobuzul, alături de ceilalţi cardinali participanţi la Conclav.

Deci cat de bou … cat de cretina tre sa fie o fiinta umana sa dea 2 bani pe chestia asta sau sa apecieze chestia asta sau sa considere ca e un lucru inteligent faptu ca si-o platit singur camera de hotel sau ca a mers cu autobuzu !!! Deci izvoru de prostie de pe planeta asta chiar nu seaca niciodata ???

Pentru cei mai greu de cap, imaginati-va va rog urmatorul scenariu. Merge Papa cu autobuzu alatutri de ceilalti cardinali sau cum mama dracu so fi numind. In autobuzu respectiv sa se intample ceva sau sa fie atacat sau ceva si Papa nostru “sa dea coltzu” adica sa crepe (dac a preferati un limbaj mai plastic). Toata lumea ar sari in cap ca vai ce sa intampat, doamne … de ce nu a merscu o masina blindata si bine pazita CA DOAR DEASTA II PAPA si pupat in cur de atata populatie cretina ca macar paza sa aibe !!! NU ?

Iar referitor la faptu ca si-a platit singur camera de hotel … pfai de pula mea !!! vi se pare voua asta un lucru mare ??? La cati bani intra in Vatican de pe seama planetei populate de cretini cu prieteni imaginari, chiar de banii pentru camera aia de hotel ne doare pe noi capu ??? CRETINILOR care sunteti CRETINI si CRETINE !!! (sper sa se simta cine trebuie)

“Ruperea de tradiţia pontificatelor precedente este vizibilă şi în vestimentaţia pe care papa Francisc a ales-o. El a păstrat crucea simplă de pe piept pe care a purtat-o când a fost episcop, a renunţat la pelerina roşie pe care Benedict al XVI-lea a purtat-o atunci când s-a prezentat pentru prima dată în faţa credincioşilor în anul 2005, înlocuind-o cu o simplă sutană papală de culoare albă.

Din nou, faptu ca nu mai poarta hainele alea (oricum caraghioase si penibile) pe care le purta orice Papa, asta nu am incalzeste cu absolut nimic !!! Asta e o strategie de marketing al celor de la Vatican pentru ca trebuia cumva sa se spele imaginea deja patata pe care o are Vaticanu din multe privinte si nu doar Vaticanu ci si biserica la nivel mondial.

Faptu ca nu mai poarta haine scumpe si caraghioase si ca nu mai au cruce de manelisti penibili de 2 kile pe ei asta nu am incalzeste cu nimic !!! E doar o dovada clara de ipocrisie si falsitate.

Fostul arhiepiscop de Buenos Aires, cardinalul Jorge Bergoglio şi-a început prima zi de pontificat deplasându-se cu o maşină simplă a Vaticanului la Bazilica Santa Maria Maggiore şi s-a rugat în faţa unei icoane a Sfintei Fecioare. Asemeni multor catolici latinoamericani, papa Francisc manifestă o veneraţie deosebită faţă de Fecioara Maria, reflectată şi de această vizită. ‘De fiecare dată când vine din Argentina ne vizitează bazilica’, a afirmat unul dintre preoţii acesteia. Dar ‘astăzi am fost surprinşi pentru că nu şi-a anunţat vizita’, a adăugat el.

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla … penibil !!!!

Numele pe care şi l-a ales, Francisc, este inspirat din povestea tânărului bogat din Assisi care a renunţat la avere şi a fondat ordinul franciscan de călugări în anul 1290, consacrându-şi întreaga viaţă ajutorării celor săraci. De altfel, noul papă este cunoscut pentru implicarea sa în ajutorarea persoanelor nevoiaşe din cartierele sărace ale capitalei Buenos Aires. Provenit dintr-o familie de italieni de condiţie medie imigranţi în Argentina, el a refuzat luxul de care s-au bucurat foştii cardinali din Buenos Aires. A ales să locuiască într-un apartament simplu, de multe ori mergea la serviciu cu autobuzul şi îşi gătea singur mâncarea.

Saracu de el … mergea cu atubuzu si isi gatea singur mancarea si noi tre sa il pupam in cur pentru asta … Las-o’n pula mea de treaba !!!

‘Dacă va impune în curtea papală opţiunea sa pentru o viaţă simplă, atunci cred că toţi vor avea un şoc’, a apreciat Thomas Reese, autorul cărţii ‘Inside the Vatican’, ce evocă birocraţia Sfântului Scaun’. ‘S-ar putea să nu fie genul care să poarte mătase şi blănuri’, crede acesta despre noul suveran pontif.

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla …  deja mi se face scarba !!! Deaia ma doare pe mine capu daca va purta matase si blanuri !!! Chiar haina face pe om in ziua de azi ?

Papa Francisc consideră că misiunea Bisericii este mai degrabă de a contribui la soluţionarea problemelor de natură socială decât să se angajeze în bătăliile doctrinale. Papa Francisc este sigur că va reuşi să aducă Biserica mai aproape de regiunile sărace, promovând totodată un nou model de pontificat, conchide comentariul.”

cretine

Cititi va rog mai ales primul comentariu din poza de mai sus … pff … ASTA E ROMANIA !!! mi scarba de tzara asta, de planeta asta si de aeru pe care il respir !

Multumesc pentru atentie dragii mei! Eu ma duc sa mananc o tona de lamai si grapefruit ca nu mai pot!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile