like la pagina pentru a continua!

 

OTV emite din nou! … “Ce sa va spun… e superb!“

646x404

Dan Diaconescu jubilează după ce, marţi seară, a fost din nou live ore în şir. OTV emite iarăşi, după nouă luni, din Italia, unde patronul se laudă că a obţinut o licenţă.  “Ce sa va spun… e superb!“ declara Dan Diaconescu pentru Adevarul.ro

Mai Dane ! Fa rost de o corabie turceasca, eventual un portavion italian si plaseaza-l in apele internationale din Marea Neagra de unde sa emiti cu OTV-ul pentru zona de est a tarii. Eventual obtine aprobare sa emiti din cladirea ambasadei italiene din Bucuresti. Sper ca ti-am dat idei.

Sunt multi straini care au cumparat pamanturi in Romania. Fiind straini pot sa-si demareze orice activitate pe teritoriul sau. E pamantul lui si face ce vrea. Eu as face si altceva.

As cumpara cladirea televiziunii romane ca tot sunt falimentari si as emite de acolo sau dintr-un apartament in care in prezent sunt organizate bordeluri. Curve sunt peste tot, mai ales in administratia centrala si locala.

Eu sunt impotriva OTV-ului dar ti-am dat idei. Rusii abia asteapta sa va dea voie sa emiteti din sandramaua lor de pe Kiselef ca de ei nu indrazneste nimeni sa se lege.
Got something to say? Go for it!