Smarter_way_USA

Arkady Abramovici, magnat al petrolului la 20 de ani … deci se poate!

14/12/2013 | Imi place | 10,099 views

arkadi_abramovici_45412500

Analiștii cred că Arkady Abramovici va cumpăra pentru un timp active mici pentru ca apoi să le combine într-un holding pe care îl va vinde. Cel mai probabil cumpărătorul va fi “Rosneft” sau “Tatneft”, care activează în regiunea Samara. Presa britanică susţine că fiul cel mai mare al miliardarului rus Roman Abramovici este pregătit de mic să moștenească imperiul financiar al tatălui său.

Încă din copilărie Arcady a avut cei mai buni antrenori și profesori, și tot fiul cel mare a fost motivul pentru care Roman Abromovici a cumpărat clubul de fotbal Chelsea, deşi iniţial a dorit Tottenham.  Abramovici senior a investit masiv în compania lui Arcady – ARA Capital Ltd – numită astfel după inițialele fiului său.

sursa: BlogInvest.ro

iata ca se poate … FIU DE MILIARDAR sa aibe si alte preocupari pe langa masini si datu’n pizda … tot respectu !!! asta apropo de MENTALITATEA CRETINA ca copilul nu trebuie invatzat de mic cu banu … ci tre crescut sa aprecieze valoarea banilor … ceva mai CRETIN nu exista … tocmai invers e !!! daca e invatzat cu banu de mic, numarul lor nu mai conteaza ci va fi mai important pentru el sa joace JOCUL … sa castige! Despre asta este vorba!

PS: Probabil imi veti spune ca nu mai e mic deja, ca are 20 de ani … uite ca eu m-m mai documentat un pic sa vad ce se mai scrie despre el, si am citit ca de mic lo invatzat cu investitiile cu bursa si chestii de genu.

PS2: DA! a avut si investii proaste … se si precizeaza in articol ca a facut o investitie proasta de 700.000 euro sau ceva de genu … IRELEVANT, in business daca nu stii sa pierzi si daca nu ai pierdut NU te poti considera om de afaceri. Mai ales in investitii se spune ca daca vrei sa te consideri BUN tre sa ai cel putin 2.000.000 euro pierdere dintr-o singura investitie … deci inca mai are :)

Bonus: DA, baiatu asta chiar joaca MONOPOLY pe bani adevarati :)

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile