Smarter_way_USA

Prognoza Bitcoin SaxoBank pentru 2018: Ajunge la 60.000 dolari si capitalizare de 1 trilion de dolari

07/12/2017 | #crypto | 5,596 views

Bitcoin crește în 2018 la peste 60.000 de dolari și la o capitalizare a pieței de peste 1 trilion de dolari, pe măsură ce apariția contractului futures pentru Bitcoin, în decembrie 2017, duce la o mobilizare a implicării din partea investitorilor și fondurilor. Acestea din urmă se simt mai confortabil tranzacționând futures decât să adune fonduri la burse de criptovalute.

Totuși, în scurt timp, fenomenul Bitcoin va constata că i s-a tras covorul de sub picioare, pe măsură ce Rusia și China trec cu dexteritate în planul doi și chiar interzic criptovalutele nesancționate pe plan local. După maximul spectaculos din 2018, Bitcoin se prăbușește și șchiopătează în 2019 apropiindu-se de „costul de producție” fundamental de 1000 $.

sursa: comunicat SAXO BANK (celelalte previziuni aici)

Citeste si: Ce este Bitcoin și cum poți investi în monede virtuale

Dacă am fi investit în monedă la început când a fost inventată sau pur și simplu la începutul anului 2013, am fi fost putred de bogați acum. Dar asta nu înseamna că s-a terminat acum. Acestă politică este încă din primele zile ale tehnologiei, dacă dețineți Bitcoin chiar acum, sunteți un adept la început.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile