Smarter_way_USA

Eleva amenintata cu MOARTEA pentru ca a purtat o bentita tricolora!

20/03/2013 | Lume nebuna | 3,674 views

Sabina

Deci OFICIAL, dupa citirea acestui articol am o dedicatie de facut intregii specii de BOZGORI din Romania (nu ma leg de restu). dedicatia suna cam asa:

“in caz ca ca nu iti vezi de lungu nasului in Romania si nu intelegi ca faci parte dintr-o MINORITATE, repet MINORITATE, si esti cumva de parere ca e bine ce a facut jegosu ala de Zsolt sau ce nume de gunoi avea bozgoru, atunci OFICILAL imi bag pula in toata familia ta de la mic la mare, incepand cu ma-ta si terminand cu tine !”

Mda … cam asa ar suna … eu zic ca m-am exprimat suficient de elegant si plastic in acelasi timp ! Nu de alta dar deja nu se mai poate si m-am gandit serios ca incepand de azi sa ASTEPT cu NERABDARE orice amenintare sau insulta din partea unui bozgor. Sa vad cum va mai salveaza dumnezo (sau ce prieteni imaginari aveti voi) !

Citeste si: “Postati-va steagul secuiesc pe Facebook” indemn al primarului din Sfantu Gheorghe

PS: Pentru cretini care nu cunosc DEX-ul, cuvantul BOZGOR = “om fara tara !!!” si desi nu ar trebui sa dau explicatii totusi o fac ca e simpla … daca nu-i convine situatia din Romania inseamna ca e “om fara tara” !!! Corect ? DECI si prin urmare, E BOZGOR

Gasiti mai jos subiectul discutiei:

Cum v-aţi gândit să mergeţi cu însemne tricolore la şcoală?

N-am luat vreo decizie în comun, pur şi simplu ne-am dus trei colegi cu o cocardă, cu o bentiţă şi cu un steguleţ, toate tricolore. Vineri am început şi am continuat luni şi marţi. Colegii de la secţia maghiară m-au huiduit şi mi-au adresat fel şi fel de cuvinte jignitoare, n-aş vrea să le reproduc aici.

Apoi a venit diriginta. Ce ţi-a spus?

Doamna dirigintă mi-a spus să nu mai port bentiţa tricoloră pe cap, pentru că se discută în cancelarie foarte mult despre asta. Am ascultat-o şi am pus-o la brâu. Şi astăzi a venit la mine să mi-o ia . A venit cu o foarfecă, cred că intenţiona s-o taie, nu ştiu dacă a tăiat-o sau dacă a smuls-o, că era prea mare agitaţia. N-aveam ce să fac, doar nu era să mă iau la bătaie cu doamna dirigintă… Până la urmă mi-a luat-o şi a plecat cu ea.

Şi ce a mai urmat?

Am fost chemată la Direcţiune, mi s-au pus fel de fel de întrebări…

Ce te-au întrebat?

M-au întrebat cu ce scop am făcut asta, ce am avut de câştigat, mi s-a spus că asta e instigare, că am stricat imaginea şcolii..Mi s-a mai spus că am făcut-o lată, că problema a fost ridicată la nivel naţional, că am instigat …Şi-am întrebat şi eu; ”la ce am instigat?’’ , le-am spus că n-am avut nimic de demonstrat, că atâta timp cât şcoala nu-mi impune o ţinută obligatorie pot purta ce vreau şi cam atât…Ba nu, mai e ceva, pe facebook am fost ameninţată cu moartea, înjurată şi făcută ţigancă.

Cine te-a ameninţat?

Unul, Zsolt Lendvay Simon. Vă citesc ?

facesab

Da..Chiar te rog….

Moarte Sabina Elena !!! Trăiască Ungaria Mare … Ţinutul Secuiesc în libertate, Ardealul nu-i România, România-Ţigănia, p…a mă-tii S.E.

Nu e cam ciudat că tocmai de ziua maghiarimii v-aţi ales să purtaţi însemne tricolore?

Povestea e mai veche. De 1 Decembrie au venit mai mulţi colegi maghiari cu tricouri cu harta Ungariei Mari şi cu un steag unguresc. Când noi am cântat imnul naţional, au început să huiduie şi să ne facă semne obscene. Mai mult ei au instigat prin ceea ce-au făcut de 1 Decembrie.

Şi-atunci nu a fost afectată imaginea şcolii? Nu i-a chemat nimeni la Direcţiune?

Nu, nu s-a legat nimeni de ei !

Directorul, care spunea că nu se face politică în şcoală face parte din UDMR?

Da!

De Marcel Bărbătei – Cotidianul.ro

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile