Cum sa nu bei whisky-ul ca prostul

03/04/2013 | Recomandari | 4,635 views

M-am săturat să văd petrecăreţi penibili cu sticle de Chivas Regal într-o mână şi una de PEPSI în cealalta … Dacă intenţia ta este doar să te imbeţi, atunci alege o altă băutură pe care să o amesteci cu orice suc. Vei iesi chiar mai ieftin.

Whisky-ul NU se bea cu energizante, cola, sau alte porcării. Îţi baţi joc de aroma lui naturală, indiferent că e la 60 RON ori 600 RON/sticla. Nici gheaţă nu se pune în whisky.

Dacă tot nu bei alcool rafinat îndoit cu apă şi suc, atunci gândeşte-te că vrei să simţi gustul băuturii. Cunoscătorii mai pun peste whisky-ul, la temperaturta camerei, apă plată. Asta îi mai ia din tărie pentru a simţi aroma mai bine. Încercaţi!

Ori blocaţi televizorul pe Taraf şi băgaţi în voi whisky cu Red Bull şi multă gheaţă, fără număr, fără număr.

Tags: , , , , ,

Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage


  • sergiu

    Sa inteleg ca tu care zilele trecute postai manele te iei de cei care “isi blocheaza tv-urile pe taraf” ? :) si in al doilea rand sunt foarte convins ca tu fiind un consumator atat de rafinat n-ai scapat niciodata din “greseala” un cub de gheata intr-un pahar :)

    • 1. nu sunt ipocrit, nu sunt prefacut, nu ma intereseaza parerea celorlati. Chiar iti marturisesc faptul ca cu cat parerea celorlalti e mai proasta cu atat sunt mai fericit! DECI nu am nimic impotriva manelelor !!! NU ASCULT !!! doar daca imi este sugerata vreuna :) si poate din an in pasti pe la vreo cabana. Cine ma cunoste stie acest lucru.

      2. eu de obicei beau sampanie. dar imi place si whisky-ul. si DA, uneori cand nu imi este servit cum trebuie pun si gheata! INSA eu nu am problema cu cei care beau sa se imbete sau care stau in treaba lor si isi beau paharul. Ci cu cei care isi etaleaza asta sub foirma de LAUDA. adica de acei cretini care vor sa arate ca ei is Dumnezeu pe pamant dar ei isi pun PEPSI in Chivas Regal sau alte branduri … miie nu imi rezista stomacu la asa prostie, asadar am scris pe blog.