Smarter_way_USA

CNA, ne ocupam putin si de retardatul de labe 1 ?

01/06/2013 | Lume nebuna | 3,753 views

radu-banciu-nervos-prost-re

ALOOOOOOO CNA dormiti somnul mortii? Cine ii da dreptul acestui bolnav psihic sa umileasca o familie in cadrul unei emisiuni la o televiziune cu nume de laba ? Daca imi aduc aminte familia este protejata prin lege!

Radu Banciu daca ai ceva de reglat cu Gigi Becali fii barbat si du-te langa el acolo la pârnăiţă si vezi daca esti la fel de tare’n gura si cu gura plina.

Bolnavul psihic Radu Banciu a reacţionat dur după ce Gigi Becali a declarat din închisoare, că iese din viaţa publică şi vrea ca presa să nu mai scrie despre el.

Radu Banciu, probabil cel mai retardat si cretin “jurnalist” roman!

„Gigi a dat un comunicat la gura puşcăriei şi i l-a dat lui Meme. Doi chiori s-au întâlnit şi unul îi dicta celuilalt. Zici că e scrisoarea lui Vanghelie cu Oana Mizil. Gigi, nu se poate să te lăsăm în pace. Nu o să te uit până ajungem pe lumea cealaltă. Nu te iert nici pe tine, nici pe familia ta. Niciodată nu o să ai linişte, decât dacă vii în genunchi şi îţi ceri scuze. Pentru toţi cei pe care i-ai umilit. Acum, s-a întors roata, eşti la mâna noastră”, a declarat Radu Banciu în emisiunea pe care o prezintă.

Cretinul susţine că va vorbi despre Gigi Becali „când va avea chef”.

O să te toc mărunt. Să mă ţii minte toată viaţa, nenorocitule! Cu mine nu-ţi merge, măi, băiatule, o să te toc şi o să te fac zdrenţe cât de jos ai fi, te voi juca în picioare”, a mai spus Radu Banciu.

Nu stiu cum poate cineva sa se uite la emisiunea acestui cretin …

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile