Smarter_way_USA

Vă cumpărați singure cadouri … ca să aveți cu ce vă lăuda ?

05/12/2013 | Lume nebuna | 4,023 views

6118a715

mda … bineinteles ca nu ma pot abtine sa nu va spun si voua cat de scarboase au devenit sarbatorile in ziua de azi … nu din cauza lor … ci din cauza IPOCRIZIEI, LIBIDINOSHENIEI si SCARBOSHENIEI oamenilor care “sarbatoresc”. Ce credeti ca am fost BLESTEMAT sa vad cand ma plimbam si eu ca tot omu prin mallustean ? pun pariu ca nu ghiciti! va spun eu:

pur intamplator am vazut un grup de 3 cârpe penale … sau zdrentze … sau cum vreti voi sa le spuneti … care erau la shopping … nimic interesant pana acum. Partea interesanta a venit abia seara … cand ce credeti voi ca mi-a fost dat sa vad ?

cele 3 zdrente mai sus mentionate si-au postat pe feisbuci POZE CU CADOURILE PRIMITE de la Moshu’ … ce cadouri credeti ca “au primit” ??? EXACT ceea ce si-au cumparat chiar ele … in fix aceleasi plasute de cadou :))))) si fix aceleasi prostii care probabil le vor transforma in BALENE (ciocolati, bombane de SUPT) si asa mai departe …

acuma stau si am intreb … cat de JEGOASE si cat de PENIBILE si cat de ORIBILE au putut ajunge lesinatele astea disperate dupa pula (98% din specia feminina) sa ajunga sa faca asa ceva ??? deci cata lipsa de respect sa ai fata de PROPRIA TA PERSOANA sa ajungi sa fii atat de penibila SA POSTEZI PE FACEBOOK CA AI PRIMT CADOURI DE LA MOSHU SI SA SPUI MULTUMESC SI MULTI PUPICI SI CA … FEELING LOVED … vai de plm … doamne dumnezeule in ce hal ati putut ajunge PENALELOR !!!

Magazine de cadouri recomandate:

emag.ro, cadouri-inedite.ro, giftology.ro, floria.ro, ideaplaza.ro, mindblower.ro

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile