Smarter_way_USA

Ce ma enerveaza la femei …

31/05/2014 | Personal | 3,705 views

Eu chiar ador femeile! V-am mai spus asta? Stiu, unele spun ca sunt cel mai mare misogin si ca am ceva cu ele, insa sunt aici sa destup minti si nu sa coafez traume.

Ador femeile, insa trebuie sa recunosc – unele ma scot din sarite! Si asta se intampla din cauza unor mentalitati de care nu vor nicicum sa scape si care raspandesc otrava in jur.

In era in care se vorbeste excesiv de mult despre iubire si fericire, sunt destule femei care isi saboteaza dreptul la iubire si fericire prin niste mentalitati discutabile. Chiar nu inteleg de ce nu realizeaza ca nimeni nu este vinovat pentru starea lor?

Sunt lucruri pe care nu le pot ignora, lucruri care deranjeaza, lucruri ce nu fac altceva decat sa alimenteze aberantul conflict dintre sexe.

Iata cateva lucruri care ma deranjeaza la femei:

* Nu isi construiesc propriul drum
– si imprumuta modele care nu le prind deloc. Din punctul meu de vedere, o femeie care si-a construit propria personalitate, cu imperfectiunile de rigoare, este mult mai atractiva decat o pretioasa falsa.

* Cred ca iubirea inseamna suferinta
– si accepta orice, fara sa-si dea seama cat de rau isi fac printr-o astfel de mentalitate. Nu, iubirea nu inseamna suferinta, asa ca invatati sa spuneti nu. Cu cat adunati mai multe traume, cu atat mai greu va fi sa gasiti ceea ce va doriti.

* Nu merg la psiholog
– si prefera sa se ‘trateze’ singure de depresie. Mai mult, unele prefera sa se minta singure ca sunt bine, cand se vede din satelit ca sunt puternic dezechilibrate.

* Se vaita prea mult
– preferand confortul nefericirii. Veste proasta doamnelor – nimeni nu este obligat sa va faca fericite. Voi sunteti cele care trebuie sa va ocupati de acest lucru.

* Desexualizeaza iubirea
– in drumul catre iubirea absoluta, multe femei desexualizeaza iubirea. Am auzit multe femei spunand – ‘eu nu fac niciodata sex, ci doar dragoste pura. Okay, cat mai aveti de gand sa va acoperiti de rusine? Iubirea are si o latura sexuala importanta pe care este inutil sa o negati. Nu va ajuta la nimic! Sexul nu este ceva urat, incetati cu prostiile. Iubirea are nevoie de timp de constructie. Pana atunci… ce faceti?

* Isi seteaza obiective nerealiste
– in loc sa ramana cu picioarele pe pamant si sa-si seteze obiective realizabile, ele complica lucrurile si asteapta imposibilul, dupa care se intreaba cu ce au gresit sau de ce sunt nefericite?

* Dau vina pe barbati pentru toate suferintele lor
– asta e foarte interesant. E usor sa dai vina pe celalalt si mai greu sa te uiti in oglinda la propriile greseli. Femeile care s-au obisnuit sa dea vina trebuie sa inteleaga un lucru elementar – ele i-au ales pe barbatii aia, deci alegerea le apartine. Intrebarea pe care trebuie sa si-o puna este “de ce am ales asa?”. Raspunsurile vor fi foarte interesante…

* Ca accepta mentalitati invechite si refuza sa evolueze
– cunosc femei ce par citite dar care, in interior, sunt traite de mentalitati invechite. Una dintre ele suna cam asa “barbatii calca stramb oricum’” Cand ai o mentalitate din 1930 in 2014 sa nu te intrebi prea mult de ce esti singura…

* Ca nu inteleg ca ceasul nostru bate altfel
– Ceasul biologic al barbatului bate altfel. El nu are data limita la care trebuie sa faca copii. Femeile au! Din pacate, unele devin disperate si pun presiuni ce pot ruina orice idee de constructie de cuplu.

* Ca inteleg gresit ideea de feminitate
– si au senzatia ca feminitate inseamna o lupta impotriva barbatilor. Fals! Traim niste vremuri in care din ce in ce mai multi barbati inteleg mai bine decat femeile notiunea de feminitate … din pacate.

* Ca se cred independente si gresesc
– unele vor sa aiba copii fara participarea unui barbat, fara sa-si dea seama ce toxica poate insemna o asemenea alegere pentru un copil. Un copil care va creste fara tata va avea o dezvoltare incompleta. Nu transformati copiii intr-un moft!

* Asociaza iubirea cu gelozia, controlul si posesivitatea
– ceea ce este complet gresit. Niciunui barbat nu ii convine sa fie tinut in lesa. Iar cine crede ca gelozia face parte din iubire… greseste profund si se poate astepta oricand la consecinte directe. Decat o femeie posesiva, mai bine libertate…

* Ca au senzatia ca e normal sa il schimbi pe celalalt
– extrem de multe femei sunt crescute in ideea ca e bine sa-l schimbi pe celalalt. Daca nu se vor trezi, vor ajunge niste simple crescatoare de pisici…

* Cred ca daca admiri alte femei nu le iubesti
–  complet fals. Sunt doua lucruri care nu au nicio legatura. Si acum, sa fim seriosi, si ele se uita dupa barbati chipesi, doar ca au senzatia ca noi nu ne prindem.

* Cred ca barbatul nu simte cand ele calca stramb
– Gresit doamnelor … si noi simtim. Asa ca incercati sa nu ne luati de cretini …

Sunt doar cateva lucruri care ma enerveaza la femei, cateva lucruri pe care as vrea sa nu le mai vad in viata de zi cu zi.

Da, asa cum unii barbati au invatat sa se dezvolte, sa renunte la anumite convingeri inguste, rigide, gresite, depasite, asa si unele femei ar trebui sa-si curete putin gradina sufletului, gradina convingerilor si sa-si faca un update.

Ce ziceti? O fi chiar atat de greu?

Tags: ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile