Smarter_way_USA

Contract multi-anual semnat între Zynga şi Disney! Iată de ce e foarte interesant asta!

23/08/2018 | Bursa & Investitii | 1,762 views

Un parteneriat foarte tare. Atat pentru Disney cat si pentru Zynga (mai ales pentru Zynga, care deja a avut parte de 7% crestere pe bursa): “Zynga Inc. (ZNGA) has signed a multi-year deal with Walt Disney Co. (DIS) to develop and publish a new “Star Wars” mobile game.”

Pentru Zynga (probabil cel mai mare producator de jocuri online pentru facebook, si nu numai, vezi AngryBirds, Farmville, etc) treaba asta inseamna bani frumosi dintr-un contract multi-anual ce ii vor incasa de la Disney care dupa cum va spuneam intr-o postare de acum cateva zile, au inceput sa isi ia in serios planul de dezvoltare pentru lansarea unui “netflix” pentru copii (probabil va fi lansat pana la finalul anului sau cel tarziu in ianuarie 2019.

Zynga in 2014 a achizitionat compania NaturalMotion (cunoscuta ca fiind producatorul jocului CSR Racing) pentru care a platit jumatate de miliard de dolari. Ei bine, avand in vedere ca aceasta companie va realiza/opera jocul Star Wars Commander, se pare ca a meritat investitia (mai bine mai tarziu decat niciodata).

Mentionez faptul ca industria asta in care activeaza Disney si Zynga … nu stiu cum sa va spun dar e vorba de consum serios cand vine vorba de copii. Daca la copii le trebuiesc desene animate, le dai desene animate, iar daca le trebuie Scooby Doo, nu ii spui ca e Dexter acum la Cartoon Network fiindca nu ii intereseaza, lor daca le trebuie Scooby Doo, le dai Scooby Doo. Ei bine, cu acel netflix pentru copii, contra unui abonament LUNAR copii vor avea parte de asa ceva!

Pentru a investi in companii internationale va recomand platforma —>> https://bit.ly/2TKvVa0

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile