Smarter_way_USA

#altămizerie – Orarul de tranzacţionare de la BVB va fi tăiat cu 15 minute la începutul sesiunii și cu 10 minute în finalul acesteia

29/08/2018 | Bursa & Investitii | 1,632 views

Azi mi-a fost dat sa aflu (Sursa: SmartBeta.ro) ca orarul de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti se scurteaza cu 25 de minute, Avem o bursa atat de performanta incat e permitem sa scurtam orarul de tranzactionare! Asta dupa ce s-au marit si comisioanele de trazactionare. Fiindca, de ce nu ? Ne permitem!

“Programul pieței reglementate de la Bursa de Valori București va fi tăiat cu 15 minute la începutul sesiunii și cu 10 minute în finalul acesteia. Este decizia operatorului de piață, la solicitarea celei mai mari părți a comunității brokerilor care considerau orarul prea „lăbărțat”, spune directorul general al BVB, Adrian Tănase.”

Nici nu stii ce sa mai zici … auzi ca e prea labartat orarul de tranzactionare … ca asa au solicitat CELEI MAI MARI PARTI A COMUNITATII BROKERILOR … Pfff … Oare comunitatea investitorior e de aceeasi parerere ? Si oare nu e labartat fiindca bursa din Romania e prea mica asadar foarte multi brokeri se plictisesc la munca ??? Si daca brokerii se plictisesc la munca, nu facem in asa fel incat sa crestem lichiditatea pin noi strategii de marketing ci taiem din program, nu ? Ca romanii … doar venim mai tarziu la servici si plecam mai devreme acasa. Tare, nu ? Pe sistemu hai sa devenim cu totii niste simpli transformatori de mancare’n rahat si sa si fim platiti pentru asta!

Deschide un cont de tranzactionare la bursa!

Logic ca vor veni oligofreni si vor spune ca oricum nu prea sunt tranzactii intre numite intervale si degeaba o tin deschisa, sunt convins ca sunt si deastia (doar se vede la ce tara si conducatori cretini avem, de cineva au fost alesi si astia) dar ceea ce e de precizat e ca treaba asta nu ar trebui sa mire pe nimeni avand in vedere ca suntem o tara de traitori de clipa, care fugim de munca, visam la cai vezi pe pereti si vrem sa primim totul de-a gata.

Eu zic sa faca sedinta de tranzactionare de 10 minute … ce tot atata o lungim degeaba … Sa aiba vreme insitutionalii sa isi faca treaba iar retail-ul da-l in p**a ca oricum e mic, nu ? Investitorii mici oricum au si ei un job sau un business de administrat pana pe la un 5-6 … ce sa mai tot stam dupa ei sa ajunga si ei acasa si sa poata sa tranzactioneze linistiti, da-i dracu sa-i scarpine de saraci!

Si bineinteles, al doilea argument cretin, ar putea fi ca “ne aliniem dupa bursele mari ale lumii” … iti vine efectiv sa borasti si sa te muti pe alta planeta cand auzi pe astia! Ei compara BVB cu New York Stock Exchange … E ca si cum ai compara o piata de legume din Baicoi cu Bursa de Marfuri din Chicago! E unargument la fel de cretin cum ar spune unii cretini despre violentele jandarmilor de pe 10 august ca “alea is violente ? In america sunt mult mai violenti, zi mersi!”

In fine, mergem inainte ca inainte era mai bine! M-am exorcizat si azi (stiu, degeaba! Aia e!)

Cei ce nu aveti inca cont pe bursele internationale va recomand platforma https://bit.ly/2TKvVa0 (Dupa ce va faceti contul sa imi spuneti ca sa va ajut).

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile